Çanakkale depremini 10 gün önceden bilen hocadan korkutan uyarı

Çanakkale depremini 10 gün önceden bilen hocadan korkutan uyarı
Çanakkale'de bir deprem olacağını 10 gün önceden söyleyen Prof. Dr. Süleyman Pampa, Biga'da meydana gelen depremin ardından korkutan bir uyarı daha yaptı.

Prof. Dr. Süleyman Pampal’ın tam da söylediği gibi Çanakkale Biga’da 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan bir uyarı daha geldi.

Süleyman Pampal, Çanakkale’de olacağını söylediği depremin İstanbulluları da etkileyeceğini vurgulayarak uyarmıştı. Bugün meydana gelen 4,6 büyüklüğünde depremin ardından gözler yeniden Çanakkale'ye çevrildi.

ÇANAKKALE’DE BÜYÜK DEPREM OLUR MU?

Çanakkale'de Biga merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından Süleyman Pampal “Çanakkale’de yeniden büyük deprem olur mu?” sorusuna şöyle yanıt vererek küçük depremlerin büyük depremlerin uyarıcısı olduğunu söylemişti.

Vatandaşlara yapılarını güçlendirmeleri konusunda uyarılar yapana Prof. Dr. Süleyman Pampal, küçük depremlerin yakında gelecek büyük depremler olduğunu gösterdiğini ve bize büyük depremler bana benzemez, fena yapar dediğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.