Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Bu hafta Netflix’te ne izlesek?

Herkese merhaba; bu hafta Netflix’te izlenmesi tavsiye edilen birkaç içeriğe beraber göz atacağız.

Her ay izleyicilerin kafasında ‘Netflix'te ne izlenir’ gibi sorular olmaya devam ediyor. Doğrusunu söylemek gerekirse “Netflix'te hangi dizi ya da film izlenmeli?” sorusuna verilebilecek tek bir cevap yok çünkü herkes aynı tür filmleri izlemekten keyif almıyor.

Can sıkıntınızın önüne geçebilmek için yeni bir film arıyorsanız ancak ne izlemek istediğinize karar veremediyseniz, farklı türlerden ve hikâyelerden oluşan bu listemizde size uygun yapımlar bulabilirsiniz.

Nowhere: Totaliter bir ülkeden kaçarken denizin ortasında mahsur kalan hamile kadın, hayatta kalmak için mücadele eder. 1 saat 49 dakika uzunluğundaki film 2023 yılında çıktı. Filmin yönetmenliğini Albert Pintó üstlendi. Oyuncular: Anna Castillo, Tamar Novas, Tony Corvillo başta olmak üzere güçlü bir kadrodan oluşuyor.

Infinite: Halüsinasyonlardan bunalan Evan McCauley, insanlığı yok etmeyi amaçlayan düşmanla savaşabilmek için reenkarnasyon geçiren savaşçıların yer aldığı ekibe dahil olur. 2021 yılında çıkan film 1 saat 46 dakika uzunluğunda. Oyuncular: Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson ve dahası…

Soulcatcher (Ruh Kapanı): IMDb puanı biraz düşük olsa da şans verilebileceğini düşündüğüm filmlerden. İnsanları katillere dönüştüren silahı ele geçirmesi için görevlendirilen paralı askerin kardeşi de bu silahın kurbanı olur. Paralı asker, bunun üzerine intikam almak için harekete geçer. 2023 yılında çıkan film 1 saat 40 dakika uzunluğunda. Oyuncular: Piotr Witkowski, Jacek Koman, Jacek Poniedziałek öne çıkan isimler.

Jaane Jaan: Maya D'Souza'nın adı suç soruşturmasına karışır. Yetenekli matematik öğretmeni olan komşu ise Maya'ya yardım teklifinde bulunur. Bu süreçte bir polis vakayı araştırmaya başlar. 2023 yapımı film 2 saat 2019 dakika uzunluğunda. Oyuncular: Kareena Kapoor, Jaideep Ahlawat, Vijay Varma.

The Black Book​ (Kara Kaplı Defter): Haksız yere suçlanan oğlu için adaleti kendi sağlamaya çalışan bir diyakozun hikâyesini konu alıyor. 2023 yılında çıkan Kara Kaplı Defter, 2 saat 4 dakika uzunluğunda. Oyuncular: Richard Mofe-Damijo, Ade Laoye, Sam Dede ve dahası…

The Conference (Konferans): 2023 yılında çıkan The Conference (Konferans) filminde bir grup belediye çalışanı, gezi esnasında katile karşı mücadele eder. 1 saat 40 dakika uzunluğundaki filmin yönetmenliğini Patrik Eklund üstlendi. Oyuncular arasında Katia Winter, Adam Lundgren, Eva Melander var. Film +18 kategorisinde…

Netflix platformunda bu hafta dikkatimi çeken ve şans verdiğim içerikler bu şekilde. Haftaya görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları