Boşanma arifesinde olduğu kocası tarafından öldürüldü Son sözleri kurtarın bizi oldu

Boşanma arifesinde olduğu kocası tarafından öldürüldü Son sözleri kurtarın bizi oldu
İzmir Karabağlar'da boşanma aşamasında olduğu karısını pompalı tüfekle vuran, kızının da yaralanmasına neden olan şahıs, ardından aynı tüfekle yaşamına son verdi.

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşini elinde pompalı tüfekle gören çaresiz kadının son sözleri ise "Kurtarın bizi" oldu.

kurtarin.jpg

Olay, saat 19.00 sularında Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5792. Sokak'ta iki katlı bir binanın üst katında gerçekleşti,. Alınan bilgiye göre, 44 yaşındaki Tamer Yurtkal hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen pompalı tüfekle boşanma aşamasındaki eşi Zahide Yurtkal'ın yaşadığı eve geldi. Kocasında silah olduğunu gören Zahide Yurtkal, 'Kurtarın bizi' diye bağırarak mahalle sakinlerinden yardım istedi. Eve giren Tamer Yurtkal, pompalı tüfekle Zahide Yurtkal'ı göğsünden vurarak öldürdü.

kurtarin2.jpg

Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, 17 yaşındaki kızları S.Y. ise dirseğine isabet eden saçma nedeni ile Karısını vurduktan sonra aynı tüfekle kendi göğsüne ateş açan Tamer Yurtkal da kanlar içinde yere yığıldı. Sesleri duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri Zahide ve Tamer Yurtkal'ın hayatını oracıkta kaybettiklerini belirledi. Hafif yaralanan 17 yaşındaki S.Y. ile o sırada evde bulunan çiftin diğer çocuğu ise şoka girdi. Yaralı S.Y., ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.