Kafa karıştıran optik illüzyon Farklı köpeği sadece IQ'su 130 olanlar 5 saniyede buluyor

Kafa karıştıran optik illüzyon Farklı köpeği sadece IQ'su 130 olanlar 5 saniyede buluyor
Bu tür testlerde amaç, resimdeki farklı nesneyi diğerlerinden ayırt edebilmektir. Bu resimdeki farklı kediyi 5 saniyede bulabilir misiniz? Bu iş için bir zeka dehası olmanız gerekir...

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız.

jmhfgd.jpg

Bu testte, bir sayfa dolusu köpek resmi göreceksiniz. Köpeklerden biri diğerlerinden farklıdır ve sizden bu farklı köpeği 5 saniye içinde bulmanız istenmektedir.

Bu test, görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçmektedir. Sadece bir dahi bu testi 5 saniyede çözebilir. Eğer siz de bu testi 5 saniyede çözebilirseniz, yüksek IQ'lu olduğunuzu kanıtlamış olursunuz. Eğer çözemezseniz, üzülmeyin. Doğru cevabı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Testteki farklı köpeği bulmak için resme dikkatli bir şekilde bakmanız gerekmektedir. Farklı köpek, diğerlerinden şekil olarak ayrılmaktadır. Bu farkı anlamak için resmin detaylarını incelemeniz yararlı olacaktır. Bu test, bir zeka bulmacasıdır ve farklı nesneyi bulmak için görsel algınızı kullanmanız gerekmektedir. Bu testi çözenler, görsel zekası ve bilişsel yetenekleri gelişmiş kişilerdir.

jmyu.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.