Borçluları ilgilendiriyor Şubelere koşturacak 100 Bin TL'lik destek başladı

Borçluları ilgilendiriyor Şubelere koşturacak 100 Bin TL'lik destek başladı
Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için kamu bankaları el uzattı. Kamu bankaları, borçlarını tek bir krediye toplamak isteyenlere 100.000 TL ve 200.000 TL limitli borç kapatma kredisi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, borçlulara yönelik yeni kredi paketleri sunuyor. Ziraat Bankası, 200.000 TL'ye kadar borç çözümleme kredisi imkanı sağlarken, Vakıfbank da 200.000 TL tutarında borç geri ödeme kredisi hazırladı.

ZİRAAT BANKASI BORÇ KAPATMA

Yeni yıla girerken borçlarınızdan kurtulmak istiyorsanız, Ziraat Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisi fırsatını kaçırmayın. 200.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alabilir, ilk ödemenizi 3 ay sonra yapabilirsiniz. 24 ay vade seçeneği ile geri ödeme yaparken bütçenizi zorlamayın.

Ziraat Bankası'nın borç kapatma kredisinin faiz oranı sadece 4,14'tür. 12 ay vadeli, 3 ay ödemesiz borç kapatma kredisinin aylık taksiti ise 23.053 TL'dir. Toplamda ise 276.645 TL geri ödeyeceksiniz.

5848644.jpg

VAKIFBANK BORÇ KAPATMA

Vakıfbank, borçlarını kapatmak isteyen müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Banka, 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sunuyor. Bu kredi, 24 ay vadeyle ve yüzde 3,95 faiz oranıyla geri ödeniyor. Kredi başvurusu yapmak için şubeye gitme ihtiyacınız yok. Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi çekebilirsiniz. Ayrıca, kredinin ilk 3 ay ödemesi ertelenebiliyor. Böylece, borçlarınızı tek bir yerde toplayabilir ve daha rahat bir nefes alabilirsiniz.

Vakıfbank'ın borç kapatma kredisi kampanyasıyla ilgili daha fazla bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Orada, kredi tutarı, faiz oranı, taksit miktarı ve geri ödeme planı gibi detayları görebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.