Beyin yakan optik illüzyon Gizli E harfini sadece dahiler 7 saniyede buluyor

Beyin yakan optik illüzyon Gizli E harfini sadece dahiler 7 saniyede buluyor
Optik illüzyonlu bir zeka testi ile karşınızdayız. Bu testlerde amaç; farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmek. Resimdeki gizli E harfini 7 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu F harfi bulunuyor.

626.jpg

Bu görseldeki gizli E harfini bulmak için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Resimdeki F harflerinin hepsi birbirine çok benziyor, ancak bir tanesi farklı. Bu farklı F harfi aslında bir E harfidir. Sadece yüksek zekalı insanlar bu E harfini 7 saniye içinde bulabiliyor.

Eğer siz de bu E harfini 7 saniye içinde bulduysanız, tebrikler! Bu, görsel zekanızın ve bilişsel becerilerinizin çok iyi olduğunu gösteriyor. Eğer bulamadıysanız, üzülmeyin. Bu görseldeki farkı anlamak için resme çok yakından bakmanız lazım.

7 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...Bu görseldeki farklı nesneyi bulmak kolay değil. Resimdeki F harflerinin arasında bir E harfi gizli. Bu E harfini bulmak için resmin sol alt köşesine bakın. Orada diğerlerinden daha ince bir F harfi göreceksiniz. Bu aslında bir E harfidir. Bu E harfini bulanlar, görsel zekalarını test etmiş oluyorlar.

Henüz doğru yanıta ulaşamayanlar için işte zeka bulmacasının çözümü:

62626.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.