Belediye başkan adayının aracı alev alev yandı 'İşte o panik anları'

Belediye başkan adayının aracı alev alev yandı 'İşte o panik anları'
Bursa'da gençleri ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev alev yanmaya başladı.

Bursa'da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı. Elektrik kontağından çıkan yangına müdahale etmek isteyen vatandaşlar facianın eşiğinden dönerken, yangın anı kameralara yansıdı.

ANİDEN ALEV ALEV YANDI

Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'ndeki meydanda etkinlik gerçekleştiren gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı, makam aracından inerek gençlerle bir araya geldi. Subaşı, kısa bir süre sonra aracının yandığını gördü. Programa katılan vatandaşlar yangına müdahale etmek istese de araçta zaman zaman patlamalar gerçekleşti.

aw164601-07.jpg

FACİA ÖNLENDİ

Canlarını zor kurtaran çevredekiler durumu 112 ekiplerine iletti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi geldi. Yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri faciayı önledi.

Yapılan ilk incelemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, vatandaşların faciadan döndüğü araç yangını kameraya kaydedildi.

aw164601-04.jpg

"ARAÇTAN İNDİK 5 DAKİKA SONRA YANDI"

Soğutma çalışmalarının tamamlamasının ardından konuşan başkan adayı Atilla Subaşı, “Buraya bir etkinliğe geldik. Biz programdayken aracın alev aldığını fark ettik. 5 dakikada nasıl bu araç yanabilir” şeklinde konuştu.

aw164601-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.