Bahçedeki gübre alev aldı

Bahçedeki gübre alev aldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Başkarcı Mahallesi'nde bir besihane bahçesinde tehlikeli bir yangın meydana geldi.

İddialara göre, besihane sahibinin, saman ve gübre karışımını yakıp, kendi kendine söneceği varsayımıyla terk ettiği yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ve polis ekipleri, yangını büyümeden söndürmeyi başardı. Yangının, besihane bahçesine serilen saman ve gübre karışımının alev alması sonucu çıktığı belirlendi. Yangın sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, besihane sahibinin ifadesine başvuruldu.

İtfaiye yetkilileri, yangınların önlenmesi için vatandaşların daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı incelemeler devam ederken, bölge sakinleri de yaşananlardan duydukları endişeyi dile getirdi. Besihane sahibinin bu ihmalkar davranışı, yangın güvenliği konusunda ciddi endişeleri de beraberinde getirdi. Yetkililer, benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.