Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

BeIN Connect’te Popüler İçerikler

Herkese merhaba bu hafta da beIN Connect platformunda izleyicilerin beğenisine sunulan farklı pek çok içeriği sizlerle paylaşacağım. İşte beIN Connect’teki popüler içerikler..

Koruyucu: Bir çiftlik sahibinin hayatı, kendisini ABD'ye kadar takip eden kartel suikastçılarından kaçan Meksikalı bir çocuğu korumaya çalışmasıyla tamamen değişecektir.'Keskin Nişancı - American Sniper' ve 'Gizemli Nehir - Mystic River' gibi Oscar adaylıkları bulunan filmlerin yapımcısı Robert Lorenz'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda, usta oyuncu Liam Neeson'a, Katheryn Winnick ve Jacob Perez eşlik ediyor.

X: Bir grup genç,kırsalda bir yetişkin filmi çekmek isterken, münzevi,yaşlı ev sahipleri onları iş başında yakalayınca,oyuncular kendilerini hayatları için savaşırken bulur.“Pearl” ve “Suspiria” filmlerinde izlediğimiz Mia Goth’a, “Wednesday” ile Emmy’e aday gösterilen Jenna Ortega’nın eşlik ettiği yapım, dünya genelinde 14 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Yönetmen Ti West’in hayli ses getiren “Pearl”ün ardından çektiği devam filmi.

Belki Evet Belki Hayır: Genç çift Michelle ve Allen nihayet ebeveynlerini evlilik hakkında konuşmak için buluşturmaya karar verdiklerinde, birbirlerini zaten iyi tanıdıklarını öğrenirler.Senaryoyu da kaleme alan yönetmen Michael Jacobs'ın kendi oyunu ''Cheaters''dan uyarlanan yapımda, Diane Keaton, William H. Macy, Richard Gere ve Susan Sarandon gibi isimler yer alıyor.

Balina: Aşırı derecede obez ve münzevi bir hayat yaşayan İngilizce öğretmeni, görüşmediği ergenlik çağındaki kızıyla yeniden bağ kurmaya çalışır.''Mumya'' serisiyle tanıdığımız Brendan Fraser'ın Hollywood'a geri dönüşünü, olağanüstü performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kucaklayarak taçlandırdığı yapıt, tiyatro oyunundan beyazperdeye aktarıldı. Film, dünya genelinde 54 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

Resmi Yarışma: Zengin bir iş adamı, çok başarılı bir film yapmasına yardımcı olması için ünlü bir prodüktörü işe alır.Prömiyerini gerçekleştirdiği Venedik Film Festivali’nde "En İyi Film" dahil, 3 dalda aday gösterilen yapıt, Tribeca Film Festivali bünyesinde de yer aldı. Penelope Cruz ve Antonio Banderas’ın başrollerde yer aldığı film, dünya genelinde 4 milyon dolardan fazla gelir elde etti.

Ayla: 1950 Savaşında Kore'ye göreve giden astsubay Süleyman, çıktıkları görevde ailesini kaybetmiş küçük bir kız bulur.Korkmuş ve ürkek küçük kız ile aralarında kopması güç bir bağ kurar.Kore Savaşında yaşanan gerçek ve dramatik hikaye olan Ayla filmi, baba-kız ilişkisini dokunaklı bir şekilde ele alıyor. Başarılı yönetmen Can Ulkay'ın yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu Yiğit Güralp'e, müzikleri ise Fahir Atakoğlu'na ait.

Müslüm: Çocuk yaşta,tesadüfen girdiği Adana Halkevi'nde bağlama ustası Limoncu Ali'yle tanışan Müslüm Gürses,kendisinden hem müzik bilgisi hem de çok önemli hayat dersleri alır.Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor...

BeIN Connect bu hafta izleyiciyle buluşan yapımlar bu şekildeydi. İzlediğiniz ve tavsiye ettiğiniz yapımları benimle paylaşabilirsiniz. Gelecek hafta görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları