Avrupa'da PKK terörü ve Türk milletinin kararlı duruşu

Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Nevruz kutlamaları adı altında toplanan PKK’lı teröristler, Türklerin bulunduğu sokağa girerek Türklere saldırdı. Yapılan saldırıda 1 Türk ağır yaralandı.

Yaşananların duyulmasının ardından Türkler, toplanarak PKK’lı teröristlere saldırdı. Korkudan ne yapacağını şaşıran teröristler, can havliyle girdikleri bir sokakta eve sığındılar.

PKK’lılara Almanya ve İsviçre’den takviye teröristler de katıldı. Organize olan teröristler, Türklerin bulundukları mahallelere girerek bir Türk kahvesine ve Ülkü ocakları binasına saldırdı. Türkiye’den korkarak Avrupa’ya kaçan teröristler, yaptıkları alçakça saldırılara rağmen Avrupa’ya kendini mağdur gösteriyor.
Kendilerine saldırıldığını iddia ederek Türkleri tehdit etmeye kalkıyor.

Peki, Belçika’da yaşanan bu olay esnasında Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan ne ile meşgul? Yaşanan olaylar esnasında Hakan Fidan, Ankara’da Turgut Altınok için vatandaştan oy istiyor.

Olayın ciddiyetini kavrayamayan diğer siyasiler de medya tepkisi sonrası seslerini çıkarabildi. 31 Mart Yerel Seçimleri siyasiler de öyle bir hırs yaratmış ki Avrupa’da teröristler tarafından saldırıya uğrayan Türkleri görmez olup sahaya inerek seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Tek kelime ile diyecek söz yok.

Türklerin hakkını yine milliyetçi kökenli insanlar savunuyor. Mansur Yavaş gibi Ümit Özdağ gibi…

PKK’lı teröristlere gelecek olursak…

Bunlar kendilerini vatansız olarak gösterip Türkiye’den siyasi nedenlerle kaçtıklarını iddia ederek Almanya, Belçika, İsveç gibi ülkelere sığınmacı olarak gittiler.

Belçika Başbakanı Alexander De Croo yaşanan olayların ardından, "PKK gibi, terör örgütü olarak sınıflandırılan bir örgüte sempati gösterisi yapmak ve provokasyonda bulunmak tolere edilemez" ifadelerini kullandı.

Türkiye nefreti nedeniyle bu teröristleri ülkelerine alan Avrupa ülkeleri, bu teröristlerin gerçek yüzünü gördü. Terör dünya genelinde çok büyük bir sorun. Fakat dünya ülkeleri arasında terörden en çok etkilenen de Türkiye.

Bulunduğu coğrafya gereği PKK, IŞİD, PYD, gibi terör unsurlarıyla diğer ülkelere nazaran daha çok mücadele ediyor. Nerede olursa olsun Türk milletine zarar vermek isteyen her ülke, her örgüt, her kuruluş Türklerden nasibini alacaktır.

Ne demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, “Kan dökülmesini seven bir millet olmasak da söz konusu vatan olduğu zaman Dünya’nın bile şah damarını kesebilecek bir güçteyiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları