AK Partili başkan kazada yaşamını yitirdi

AK Partili başkan kazada yaşamını yitirdi
Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun ölüm haberi Artvin'i yasa boğdu.

Bilgilere göre, Tolgahan Topuz (22) yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı araç, Samsun istikametinden ilerlerken Irmaksırtı bölgesinde Ü.K. idaresindeki 58 ES 949 plakalı kamyonete yan taraftan çarptı ve kontrolü kaybederek karşı yöne geçti.

Topuz'un aracı daha sonra, Ordu istikametinde seyreden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu (25) yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı araçla çarpıştı. Bu süreçte O.B. idaresindeki 55 AKC 417 plakalı araç da İslamoğlu'nun aracına arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan İslamoğlu ve Topuz ile Topuz'un aracındaki Nuh Ç. (22) ve Ertuğrul S. (26), hızla müdahale için Çarşamba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, hastanede yapılan müdahalelere rağmen İslamoğlu ve Topuz'un yaşamı kurtarılamadı.

İslamoğlu'nun vefat haberinin duyulmasıyla Artvin büyük bir üzüntüye boğuldu. Doğukan İslamoğlu'nun cenazesi, Çarşamba'dan cenaze aracıyla Artvin'e gönderildiği bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.