Adnan Oktar davasında kan donduran detay 'Erzurumlular uyanık olsun' 'Anneler kızlarını ikram ediyor

Adnan Oktar davasında kan donduran detay 'Erzurumlular uyanık olsun' 'Anneler kızlarını ikram ediyor
Adnan Oktar suç örgütüyle alakalı detaylar gün geçtikçe bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

Adnan Oktar örgütü, illegal yapılanmayı dini bir örgüt gibi göstererek sapkınlıklarına devam ediyor. Tutuklu bulunan liderleri Adnan Oktar, hapiste olmasına rağmen rahat durmuyor. Örgüt üyeleriyle uzun görüşmeler yapıyor ve örgütün faaliyetlerini sürdürüyor. Eski mali şube müdürü Furkan Sezer'in ihbar niteliği taşıyan sözleri, örgütün karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koyuyor.

ekran-goruntusu-2024-02-18-154740.pngSözcü TV'de yayınlanan Nokta Atışı programında Adnan Oktar örgütüyle ilgili bilinmeyen gerçekleri anlattı. Annelerin kızlarını Adnan Oktar'a nasıl "ikram ettiğini" açıkladı. Adnan Oktar'ın hapiste olduğu Erzurum'daki durumunu vurgulayan Sezer, örgütün "Erzurum yapılanması"na dikkat çekti ve Erzurumluları uyardı. Sezer, Adnan Oktar örgütünün Erzurum'da ciddi bir yapılanmaya sahip olduğunu belirterek, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-02-18-154750.png

Sezer'in canlı yayındaki ifadelerine göre, Adnan Oktar'ın Erzurum'daki hapishanede olduğu ve örgütün burada ciddi bir yapılanmaya sahip olduğu belirtildi. Sezer, Erzurumluları uyanık olmaları konusunda uyardı ve gerekirse ilgili kolluk kuvvetleriyle irtibata geçilerek detaylı bilgilerin paylaşılacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.