Hatay'ın kebapçısı belediye başkan adayı oldu 'Bir telefon ile hayatı değişti'

Hatay'ın kebapçısı belediye başkan adayı oldu 'Bir telefon ile hayatı değişti'
Hatay’da kebapçılık yapan Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu.

Hatay’da yaşayan Fehim Bayır, geçtiğimiz deprem felaketin ardından Antakya ilçesinde prefabrik bir iş yerinde kebapçılık yapıyor.

Bayır, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olduktan sonra öğrenme arzusuyla üç üniversitede eğitimini sürdürdü.

Eğitiminin dışında kebapçılık yaparak geçimini sağlayan Fehim Bayır’ın hayatı sürpriz bir telefonla değişti. Bağımsız Türkiye Partisi’nden Antakya Belediye Başkan Adayı olduğunu telefondan öğrendi.

aw144223-02.jpg

TEKLİF HERKESİ ŞAŞIRTTI

33 yaşındaki Bayır, bu teklifi ilk aldığında inanamadığını vurgularken, normalde belediye başkan adaylarının genellikle maddi gücü olan kişiler olduğunu belirtti. Bayır, bu teklifi sevinçle Ancak sonrasında bu teklifi sevinçle karşıladığını söyledi.

Bayır’ın belediye başkanı adaylığına şaşıranlardan biri de yakın arkadaşı Ebru Kahraman oldu. Kahraman, bu durumu ilk duyduğunda inanamadığını ancak mutlu olduğunu açıkladı.

BABA BAYIR’DAN OĞLUNA TAKDİR

Bayır’ın babası Mehmet Bayır ise, siyasette gençlerin daha fazla yer alması gerektiğinin altını çizdi. Deprem sonrası kebapçılık yaparak geçimini sağlayan oğlunun belediye başkan adayı olmasının kendisini şaşırttığını ancak doğru bir karar olduğunu aktardı.

aw144223-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.