14 Mart burç yorumları 'Bugün Venüs ile Satürn gökyüzünde şov yapacak'

14 Mart burç yorumları 'Bugün Venüs ile Satürn gökyüzünde şov yapacak'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 14 Mart 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugünden itibaren ekstra bir güç olan Merkür, burcunuzun savunmasını üstleniyor. Bu iyi bir haber. Mart ayının duygular açısından çok önemli olduğu ortaya çıkıyor, özellikle de yalnızca istediğinizi veremeyen ve önemli konuları açıklığa kavuşturmak isteyen bir kişiyle karşı karşıyaysanız. Yalnızca daha fazla kesinlik istemekle kalmayacak, aynı zamanda başlayacak bir proje varsa gecikmeleri de kabul etmeyeceksiniz.

BOĞA

İşte gerekli açıklamaları getiren yıldızlar, bugün Ay burcunuzda. Pazartesiden bu yana başkalarıyla ilişkilere, aşk ve iş ilişkilerine yayılan bir gerginlik yaşandığını söylemeliyim. Sakin bir gökyüzü değil, burcunuzdaki Jüpiter geçmiş yıllarda yaptığınız her şeyi aydınlatan bir spot ışığı gibi. İyi şeyler yaptıysanız faydası olur, hatalar yaptıysanız gün yüzüne çıkar. Bununla birlikte, bir aşkı yeniden değerlendirmek ilginç bir an, Pazartesi gününden itibaren Venüs artık ona karşı değil ve bazı parlak tonlar azalacak.

İKİZLER

Son birkaç ayda her şey değişti, referanslar bile. Yabancılaşmayı kabul etmek zorunda kalan insanların bir kayıp yaşadığını düşünüyorum. Düşünmemek için kendinizi oyalamak mümkün değil, aşkta bugünden itibaren referansların ne olduğunu anlamakta fayda var. En güzel aşk hikayeleri sizi oyun düzeyinde içine alan hikayelerdir. Asık suratlı değil, şakacı, ironik insanlarla takılmak istersiniz. Birisi yeni bir ayrılık yaşadıysa, yeni ilgi alanlarına yeşil ışık yakacaktır. Yıllardır birlikte olan çiftlerin hafta içi de olsa oturup para konuşması gerekiyor.

Günlük burç yorumları: 14 Şubat Pazartesi günü tüm burç yorumları! Burçları bugün neler bekliyor?

YENGEÇ

Venüs'ün zaten geçerli bir geçişe başladığı göz önüne alındığında bu gelişme açıktır, ancak eğer bekarsanız ve her karşılaşmayı abartılı bir kaygıyla yaşıyorsanız, önünüzde olanı görememe, az ya da çok hoş anılar yaşama ve gerçeklikten zevk alamama riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Halihazırda devam eden bir ilişkiniz varsa, çeşitli sorunların yaşandığı zorlu aylardan sonra yeniden huzur bulmak doğru olur ve diğer şeylerin yanı sıra, Pazar gününe kadar birisi büyük bir aşkı kucaklayabilecektir.

ASLAN

Bu gün, gerçek ihtiyaçlarınızın ne olduğuna dair derin bir düşünceyi getiriyor; şu anda en önemli şeyin hayatınızın pratik yönü olduğu söylenmelidir. Her şeyden çok işi düşünüyorsunuz, bu gün bazı çekinceleri de beraberinde getiriyor. Aileden birinin parasal veya hukuki bir sorunu çözmesi gerekebilir. Üzücü geçmişleri unutun. Son üç haftadır sorun yaşayan romantik ilişkiler ancak her iki tarafın da iradesi olması durumunda düzelebilir.

BAŞAK

İlişkinin dışındaki sorunların neden olduğu romantik veya uzak mesafeli ilişkilerde aksama. Elbette tüm çiftler kesin bir duraklama yaşamayacaktır ancak her şeye kıyasla para, mülk ve çıkar konularının ön plana çıktığını düşünmek mantıklıdır. Anlaşma ve sözleşmelerin en geç Mayıs ayının sonuna kadar yapılması gerekmektedir. Kendinize ait veya yaratıcı bir işiniz varsa bir teklif alacaksınız. Bir sevgiyi yeniden kazanmak istiyorsanız, sevmediğiniz ya da sizi sevmeyen insanları kafanıza sokmayın ve mantıklı davranarak, sizi seven birini geri bulacaksınız.

TERAZİ

Merkür'ün muhalefetteki yeni geçişi, mücadeleleri ve zihinsel zorlukları beraberinde getiriyor; işin ekonomik boyutunu da gözden geçirmemiz gerekecek, son dönemde ağızlarda tat bırakan çatışmalar ya da tartışmalar yaşandığını göz önünde bulundurursak paranın toparlanması gerekiyor. İdealler uğruna yaşayan bir insansınız, herkesin paylaşmadığı kendi adalet kriterleriniz var, hatta kendinizi geçmişte size sadık olmayan insanları savunurken bile bulabilirsiniz. Bir süre sonra bazı gözyaşlarının onarılması gerektiğini anlayacaksınız.

Burç Tarihleri ve Burçların Genel Özellikleri

AKREP

Yalnız kalpler adına bir mızrak kırılabilir. Çünkü önümüzdeki birkaç hafta, kapalı bir ilişkinin yerine geçse bile hoş karşılaşmalarla dolu olacak. Bir projeyi hayata geçirmeniz gerekiyorsa, bunun en iyi şekilde yönetilmesi gerektiğini ve büyük gelişmelerin haziran ayından itibaren yaşanacağını unutmayın.

YAY

Sıkıntı hakim olursa, en kırılmaz gibi görünen bağlar bile riske girer; Bazılarının son haftalarda hastalandığını ve bunun da başkalarıyla doğru ve gerekli canlılıkla ilişki kurmayı kolaylaştırmadığını söylemek gerekir. Çalışma önemlidir; yılın bu aşaması, Merkür'ün olumlu bir geçişe başlaması nedeniyle iyi kazanımlar getirir. Gereksiz tartışma ve münakaşaları alevlendirmeden, kendi başınıza daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

OĞLAK

Bu gökyüzü ile tutkular aniden uyanabilir, Venüs Jüpiter ile birlikte burcu korur. Satürn ve Venüs aktif durumda olacak ve ay sonuna kadar hikayeye devam edip etmemeye karar verecek olanlar olacak. Oğlak burcu, adımlarını takip etmekten hoşlanmasa da bir geri dönüş yaşayabilir. Çalışma gökyüzü hakim, Jüpiter ve Satürn mükemmel. Bugün ve yarın teşvik sıkıntısı yok ve önemli bir anlaşmaya varma ihtimali var. Dikkatli olun çünkü Venüs'ün yeni geçişi para çıkışından, aşırı harcamalardan bahsediyor ve bu nedenle en azından Mart ayı sonuna kadar bütçe konusunda dikkatli olmanız gerekecek.

KOVA

Bu dönemin yıldızları yanınızda ama yorgunluk hakim, vücuda bakım gerekiyor; Bu burçta doğanlar zamanın geçişini düşünmezler ve artık öyle olmasalar bile kendilerini daima yirmili yaşlarındaymış gibi hissederler. Bu çok güzel ama abartmamak lazım. Maceracı mizaç, yeni iş projeleri ve yenilikçi durumlarla denemelere yol açar. Serbest meslek sahipleri teklif almaktan mutluluk duyuyor ancak bugüne kadar istikrarlı bir şey gelmediğinden şikayet ediyorlar. Yenilgiye gerek yok, bu bahar bir niyet, deneme mevsimi ve somut gerçekler için yaz ve sonbahara kadar beklememiz gerekecek.

BALIK

Bu dönemde hem aşkta hem de işte yeni heyecanların gelmemesi zordur. Yapmamanız gereken tek şey karamsar olmaktır. Mayıs ayına gelindiğinde kaynaklarınıza nasıl yatırım yapacağınızı anlamak önemli olacaktır. Venüs yeni geçişinde karşılaşmaları beraberinde getirir, huzur bulma arzusu daha acelecidir. Duygular bir kez daha başrolde. Yakın zamanda ilişkisi olan kişiler için de söylüyorum, pazar günü toplantılar için ideal bir gün olacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuk sahibi olabilecek çiftler her şeye hazırdır. İş teklifi alan veya rol değiştirmek isteyenlerin Mayıs ayına kadar öne çıkması gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.