Baldızı aşık etme büyüsü başına dert açtı 'Cezayı duyunca yaptığı savunma pes dedirtti'

Baldızı aşık etme büyüsü başına dert açtı  'Cezayı duyunca yaptığı savunma pes dedirtti'
Aşık etme büyüsü yaptığını ileri sürdü. Telefonla arandığında o akıl almaz büyüyü yaptığını inkar etse de 550 bin liralık cezadan kurtulamadı.

Ticaret Bakanlığı sosyal medyada medyumluk yaparak halkın duygularını sömüren binlerce kişiye milyonlarca lira ceza kesti onlardan biri de baldızına aşık etme büyüsü yaptığını ileri sürüyordu telefonla arandığında o akıl almaz büyüyü yaptığını inkar etse de 550 bin liralık cezadan kurtulamadı.

3 MİLYON 447 BİN TL

Ticaret bakanlığı inanç ve duygu sömürüsü yapan sözde büyücü ve medyumlara ceza kesti. kısmet açma ve gideni geri getirme adı altında yapılan büyüleri sosyal medyadan reklamlarla pazarlayan altı kişiye 3 milyon 447 bin TL ceza kesildi.

Ceza kesilen sözde büyücülerden birisi de baldızı aşık etme büyüsü yaptığını ileri sürüyordu. Ticaret Bakanlığından uygulanan cezai işlemin ardından söylemlerini değiştirdi. Show Haber muhabiri sözde hocalardan bazılarını arayarak içlerinden birine üzerimizde bir olup olmadığını görmek için görüntülü seans talep ettiğini belirterek sadece teşhis istiyorum ifadelerini kullandı.

MUHABİRLE DİYOLOĞU PES DEDİRTTİ

Muhabirle sözde büyücü arasında telefondaki konuşma ise şu şekilde gerçekleşti:

- Görüntülü aramayla seans alıp bakım yapacağım size varsa üzerinizde bir sıkıntı zaten hissedersiniz. Parayı hesaba İBAN’a bana EFT yapıyorsunuz.

- Ne kadar?

- 300 TL.

- Sadece bu ilk teşhis için mi?

- Sadece bakım evet!

- Sonra tedavi için ne kadar çıkar hocam?

- Bakacağız bazen gerekiyor bazen gerekmiyor.

Reklamlarında “baldıza olan ilginizi karşılıksız ve platonik aşk olmaktan kurtarabilirsiniz baldızınız istediğinizden çok daha fazla ilgiyi gösterebilir ve size aşık olabilir. Uygun bütçeli bu büyü tam size göre” diye tanıtım yapıyordu.

Bakanlığın 550 bin lira ceza kestiği o sözde medyum ise müşteri gibi arandığında bahaneler sıralayarak şu şekilde kendisini savundu:

“Reklam atan arkadaşlarımız yazmış onları öyle. O şekilde girmem yani o işe günah. Başka biri olsa belki de olabilirdi ya da dıştan birisi olsaydı. Büyü değil o. Orada öyle reklam amaçlı yazılmış ama o sıcaklıktır. Büyü değil o sıcaklıktır.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.