12 Mart burç yorumları 'Onlar için duygusal bir gün olacak'

12 Mart burç yorumları 'Onlar için duygusal bir gün olacak'
12 Mart burç yorumları. Aşk, aile, kariyer, sağlık, para hakkında her şey...

KOÇ

Sevgili Koç, bugün iletişim yeteneklerinle düzene sokamayacağın hiçbir iş yok. Hemen her konuda bilgini gösterebilecek ve fikirlerini dinletebilecek yüksek bir enerjiye sahipsin. Venüs Balık burcundayken, profesyonel hayat ile özel hayatı birbirinden net bir şekilde ayırabilirsin. Duygusal bağlantılarında daha romantik ve hassas, iş hayatında ise daha net ve stratejik olabilirsin.

Aşk hayatına gelince, sevgilinle derin duygusal bağlar kurmak için zaman ayırabilirsin. Birlikte baş başa vakit geçirebileceğiniz özel aktiviteler tercih edebilirsiniz. Mum ışığında bir yemek, keyifli bir film gecesi ya da romantik bir dans gecesi tam size göre olabilir. Yaratıcılığının zirvesine ulaşabilirsiniz, bu yüzden kimi fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Venüs'ün desteklediği yeteneklerin sayesinde sanatsal veya estetik bir kariyer yolunda ilerleme şansınız artabilir. Son olarak, bugün finansal meselelere de el atmalısınız, zira maddi konularda beklenmedik fırsatlar elde edebilirsiniz.

BOĞA

Sevgili Boğa, bugün çekiciliğiniz artabilir. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu eğilim sadece romantik ilişkinizde değil, aynı zamanda hemen her ikili ilişkide de ön plana çıkabilir. Biraz flörtöz, biraz işveli olabilirsiniz, bu sırada çekiciliğinizle dikkat çekmekten de çekinmeyeceksiniz. Partnerinizle romantik ve duygusal anlar yaşamak için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak hangi yönde zamanınızı harcayacağınıza karar vermek önemli olabilir: Sosyalleşmek mi, yoksa partnerinize mi?

İş hayatınızı ele aldığımızda ise heyecan arayışınız dikkat çekiyor. İşinizde daha fazla estetik ve duygusal tatmin arayabilirsiniz. Yenilikçi ve inovatif projelere öncülük edebilir, kazanırken kazandırmayı da hedefleyebilirsiniz. Toplumsal çalışmalara yönelerek merhametli ve anlayışlı yanlarınızı ortaya çıkarabilir, gurur duyacağınız işlere imza atabilirsiniz.

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün kariyer fırsatlarına açık olun. Önemli kariyer fırsatları elde ederek hayatınızın seyrini değiştirebilirsiniz. Venüs'ün Balık burcunda olması iletişim yeteneklerinizi ön plana çıkarabilir, bu sayede insanları kolayca etkileyebilirsiniz. Bir topluluk önünde yaptığınız bir konuşma sonrası iş teklifleri alabilir ve önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Tüm gözlerin bir anda üzerinizde olabileceği bugün, dik duruşunuz ve kendinize has tarzınızla sektörde yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Kariyer açısından şanslı olduğunuz bir günün sonunda, yaşanan gelişmelerle gelirinizde artış da olabilir.

Aşk hayatınıza gelince, partnerinize tüm duygularınızı açıkça ve yoğun bir şekilde aktarmak isteyebilirsiniz. Baş başa kaldığınız anlarda romantizm ve hayal gücü ön planda olabilir. Partnerinizle derinlemesine konuşmalar yapabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Şimdi birbirinize karşı daha anlayışlı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün eğitim hayatınızda yeni bir düzen oluşturma şansına sahip olabilirsiniz. Yüksek lisans veya doktora gibi konular gündeminize gelebilir, gelecek planlarınızı yaparken sizi heyecanlandıran araştırma fırsatları karşınıza çıkabilir. Akademik hayatınızda başarılarınızı artıracağınız bir gün sizi bekliyor.

Venüs'ün Balık burcunda olması ile romantik ve duygusal ilişkilerinizin derinliği artabilir. Aşkın etkisi altında olduğunuz bir gün, tüm güzel duygular sizi heyecanlandırabilir. Sevgilinizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte mutlu geleceğiniz için kutlama yapabilirsiniz. Kendinizi huzurlu, dingin ve mutlu hissedebilirsiniz, ancak biraz da yorgun olabilirsiniz. Balık burcunun duygusal zekası ile güçlendiğiniz bir gün, ruhsal ve zihinsel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi iyi hissetmek için hem ruhsal hem de fiziksel olarak dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

ASLAN

Sevgili Aslan, bugün manevi anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Tek başınıza başarabileceğinizi hissettiğiniz meseleler için bir anda harekete geçebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda bu konuda seri ve öz güvenli olabilirsiniz. Ruhsal anlamda sizi destekleyen Venüs'ün Balık burcundaki duygusal zekası size yol gösterici olabilir. Bu sırada romantik kişiliğiniz ön plana çıkabilir ve duygusallığınız artabilir. Partneriniz ilgiden memnun olacaktır.

Dokunduğunuz her yeri güzelleştiren Venüs'ün etkisiyle yaratıcılığınızı işinizde kullanabilir, sanatsal projelerde yer alabilirsiniz. İşinizde duygusal tatmin bulabilir, fakat bir süre profesyonellikten uzaklaşabilirsiniz. Liderlik özelliklerinizin geri planda kaldığı bir gün boyunca ruhunuzun derinliklerinde iç huzuru ve sükunet hakim olabilir.

BAŞAK

Sevgili Başak, bugün yaşama hevesiniz ve isteğiniz artabilir. Hayatın tadını çıkarmaya odaklanabilirsiniz. Bunun için iş, kariyer ve yatırım hedeflerinizi yeniden ele alabilirsiniz. Para kazanırken ya da çalışırken daha fazla özgür olmak isteyebilirsiniz. Üstelik bu sizin için mümkün görünüyor.

Finansal danışmanlık veya portföy yönetimi gibi konularda başarılarınızı artırabilirsiniz. Detaycı kişiliğiniz, analitik yetenekleriniz ve öngörülerinizle doğru stratejiyi belirleme kabiliyetiniz dikkat çekebilir. Belki de bu sayede kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz.

Venüs'ün Balık burcunda olması ile romantik ve hassas bir döneme giriyorsunuz. Bir süredir geri planda tuttuğunuz duygusal kimliğiniz öne çıkabilir. Partnerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hislerinizi konuşacak birine ihtiyacınız olduğunu itiraf ederek uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Bu sayede kendinizi arınmış ve huzurlu hissedebilirsiniz.

burclar.jpg

TERAZİ

Sevgili Terazi, bugünden itibaren manipülasyon ve ikna yetenekleriniz güçlenebilir. İstediğiniz her şeyi tahmin ettiğinizden çok daha kolay bir şekilde elde edebilirsiniz. Muhteşem enerjinin kaynağı Venüs, Balık burcundaki konumu sayesinde sizi etkili bir iletişim ustası yapabilir. Bugün sakın susmayın!

Hayal gücü ve estetik algınızı da destekleyen Venüs, özellikle iş yaşamınızda bir yıldız gibi parlayabilir. Tasarım, yenilik, farklılık veya özgünlük gerektiren çalışmalarda, beklentilerinizi aşan fikirlerle herkesi etkileyebilirsiniz. Bugünün sonunda standardınızın dışında şeyler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Tarzınızla dikkat çeken gerçek bir sanatçı olduğunuzu düşünerek yeni bakış açınızın kariyerinize şekil vermesine izin verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise beklenmedik iniş çıkışlar yaşayabileceğinizi söylemeliyiz. Sizin ışığınız partnerinizi gölgede bırakabilir.

AKREP

Sevgili Akrep, bugün duygusal düşüncelerden tamamen uzaklaşabilirsiniz. Aşktan vazgeçmiş gibi bir haliniz var! Hayal kırıklıkları ve bağlılıklara karşı kalbinizi bir anda kapatabilirsiniz. Yalnız kalarak kendinizi dinlemeye ve kafa dağıtmaya zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Venüs'ün Balık burcunda olması, Akrep burçları için farkındalığı artırabilir. Bir süredir göz ardı ettiğiniz kırgınlıklar ön plana çıkabilir. Her zaman fazlasıyla tutkulu ve heyecanlı olsanız da bazı hüzünler motivasyonunuzu düşürebilir. İşte bu da onlardan biri! Özellikle aileden uzaklaşarak yalnız kalmak isteğiniz artabilir. Yalnızlık her zaman pek iyi bir çözüm olmasa da başınızı dinlemek size iyi gelebilir. Yüreğinizi kapatmayın, çünkü sizi bekleyen çok mutluluk ve aşk dolu bir hayat var.

İşlerinizin yoluna girmesi için sabırlı olmalısınız. Heyecanlı karakterinize ters düşse de buna ihtiyacınız olduğunu kısa sürede fark edeceksiniz.

YAY

Sevgili Yay, bugün gerçek bir sanatçı gibi yaratıcı ve benzersiniz... Venüs Balık burcundayken ortaya çıkan her işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Alkışı hak ettiğiniz, herkesi kendinize hayran bıraktığınız bir gün sizi bekliyor.

Görünmeyeni görme, fark edilmeyeni gözler önüne serme yeteneğiniz var. Üstelik bu yeteneği kullanmanın tam zamanı. Bu enerjinizi ve yeteneklerinizi iş hayatınızda kullanarak terfi alabilirsiniz. İş hayatınızda pozisyon değişiklikleri veya daha iyi bir teklifle iş değişikliği gündeminizde olabilir. Yaptığınız işlerle sektörde fark yaratma şansınız var. Zira bugün alkışı en çok siz hak ediyorsunuz!

Aşk hayatınızda ise son derece önemli bir karar vermek üzeresiniz. İlişkinizi evlilikle taçlandıracak mısınız, yoksa yeni bir başka bir yerden mi başlıyorsunuz? İki zıt, iki net ve ne olursa olsun mutluluğu yakalayacağınız bir karar sizi bekliyor. Hangisinin doğru olduğunu sizden başkası bilemez.

ekran-alintisi-001.jpg

OĞLAK

Sevgili Oğlak, bugün ihtiyacınız olan kişi bir anda karşınıza çıkabilir. Beklediğiniz haber sonunda gelebilir ya da işler peşi sıra düzene girebilir. Zira Venüs'ün Balık burcundaki etkileri sayesinde iletişimsel çekiminiz artabilir. Pisişik güçlerinizle evreni yönetiyor gibi hissedebilirsiniz...

İlk olarak sosyal hayatınızı ele alalım. Bugün bir süredir görüşmediğiniz bir dostunuzu aklınızdan geçirirseniz, onunla karşılaşabilirsiniz. Eski sevgiliniz, unutulmayan ilk aşkınız veya hoşlandığınız kişi bir anda karşınıza çıkabilir. Dahası uzun zamandır konuşmadığınız bir aile bireyiniz sizinle görüşmek isteyebilir. Kısacası bugün sevdiğiniz kişiler sizinle iletişim kurmak için adeta sıraya girebilirler.

Gelelim iş yaşamınızdaki sürprizlere! Yatırımcılar, finansal ortaklar ve ticari anlaşmalar için beklenmedik görüşmeler gerçekleşebilir. Tesadüf olarak gördüğünüz bazı olaylarla fırsat ayağınıza kadar gelebilir. Kurmak istediğiniz düzen bir anda kurulabilir. Öyleyse bol şans!

KOVA

Sevgili Kova, bugün gündeminizde çoğunlukla para olabilir. Tahmininizden çok daha basit bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. Mali dengeleri değiştirecek bu para, kesinleşen bir dava sonucunda elinize ulaşabilir. Elinize geçen toplu parayla yatırım yapmanın ötesinde planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Venüs'ün Balık burcunda konumlanmasıyla gökyüzünün en kazançlı burcu Kovalar için bugün yüksek bir enerjiyle parayı çekiyorsunuz. Birikim ve yatırım stratejilerinizi doğru belirlemelisiniz. Hiç zaman kaybetmeden elde ettiğiniz parayı değerlendirmelisiniz. Geleceğinizi garanti altına alma düşüncesiyle, finansal gücünüze güç katacak bir işe girişebilirsiniz. Ortaklık ya da iş birlikleri yerine kendinize ait bir yol çizerek kazancınızı kendi başınıza yönetmek isteyebilirsiniz. Bu konuda aldığınız kararları destekleyecek kişinin partneriniz olduğunu tahmin ediyoruz. Birlikte güzel işler başarabilirsiniz.

BALIK

Sevgili Balık, bugün sizin gününüz! Maddi manevi güzelliklerle dolu bir gün sizi bekliyor. Yeni fikirler ve projelerinizle standartları yıkmaya hazırlanıyorsunuz. İyi bir girişimci, iyi bir yatırımcı ve iyi bir ortak olma şansınız var! Ne diyelim, günün şanslı burcu Balıklar için unutulmaz bir Salı günü olabilir.

Venüs'ün Balık burcunda olmasıyla gerçek gücünüzü keşfedebilirsiniz. Bugün olmak istediğiniz her şey olabilirsiniz! Standartınızın dışına çıkmış fikirlerinizi hayata geçirmeye ne dersiniz? Belki de uzun bir süredir cesaret edemediğiniz bir işte çok başarılı olabilirsiniz. Finansal destek için yatırımcı ve ortaklık ilişkilerini değerlendirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak beklentilerinizi aşan fırsatlarla hayatınızın seyrini değiştirebilirsiniz. Sizin için yenilenme, değişim ve dönüşüm zamanı.

Şimdi tek yapmanız gereken kendi yolunuzu çizmek! Yeni ve güzel başlangıçlar için hazırsınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.