11 Aralık burç yorumları 'Bugün onlar için kasvetli geçecek'

11 Aralık burç yorumları 'Bugün onlar için kasvetli geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 11 Aralık 2023 Pazartesi günü yapılan astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu, kayda değer bağlılık ve büyük öneme sahip astrolojik bir durumdur. Bu dönemde kendini yorgun hissedenlerin belki de sadece gergin bir dönemin bedelini ödediğini söylemeliyim. Yeni yıla yaklaştıkça her şey daha güzel olacak. Dönem bazı ekstra harcamaları içerir. Aşk konusunda şüpheleriniz varsa 12 ve 13'ün daha iyi günler olacağını unutmayın.

BOĞA

Bugün sabah biraz zorlu görünüyor. Öte yandan, kasım ayının iş açısından biraz zor geçtiğini biliyoruz; kişisel para yönetimi ya da meslek yönetimiyle ilgili konulardan değil, dışsal durumlardan dolayı; Bir problemin sorumlusu siz olmasanız bile bir şekilde onunla uğraşmak zorundasınız.

Aralık ayı duyguların gözden geçirildiği bir aydır, bu nedenle temasa geçilecek kişiler varsa, öne çıkmak veya çözüm aramak istiyorsanız sizi açıkça konuşmaya davet ediyorum. Bir hikayeyi bitirenler için derinlemesine düşünme dönemi.

İKİZLER

Gökten bir şeyler yağmıyor, onları arzulamalıyız, pozitif olmalıyız ama umarım geçen ayın sonu şimdiden güzel bir enerji getirmiştir. İşyerinde kendini öne çıkarmak isteyenler için ilginç aylar geliyor, en azından bugünlerde hiç de küçümsenmeyecek bir yeniden teyit olacak. Ancak tüm savaşlar kazanılamaz.

İstisnai durumlarda, sorunun çözümü için bir avukata danışılacaktır. 2024 yılında bir duyguyu, bir olayı yaşamak isteyen çiftler kazanmış olacak. 2024 yılı aslında zaferlerin ve fırsatların yılı olacak ama şimdi değerlendirilmesi gerekiyor. Yorgun ve karamsar olanlar büyük fırsatları kaçırma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Öğleden sonra ise tam tersi Ay bizi çok fazla şey yapmamaya davet ediyor.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

YENGEÇ

İyi bir Venüs lehine başlıyoruz. Biraz tatmin elde etmek için doğru yoldasınız. Önümüzdeki 2024 faydalar getirecek. Baharın sonlarına doğru birçok kişinin iş, eğitim ve aynı zamanda aşk için doğru yolu bulacağını düşünüyorum. Eğer işe yaramaz bir hikaye yaşıyorsan onu kapatacaksın. Bu arada, bu dönem, en iyi eylem yeteneklerinizin tamamının derinlemesine bir değerlendirmesini yapmanıza olanak tanır, ayrıca birlikte göreceğimiz gibi, 18'i civarında da iyi bir onay alabilirsiniz.

ASLAN

Alışılagelmiş kalıplardan kopmak istiyorsunuz. Sadece heyecanlı değil, aynı zamanda özellikle çılgınca da hissediyorsunuz. Bazıları kaçmak ister, ay sonuna kadar bir değişiklik veya gezi planlanır.

Venüs uyumsuz bir açıdan aşkta bazı rahatsızlıklardan söz ediyor, Şubat 2023 gibi erken bir tarihte iş düzeyinde bile uzun bir yenilenme yolculuğu başladı; bu, eğer fikirler doğruysa, fırsat sıkıntısı yaşanmayacağı anlamına gelir. Sadece uzun süredir kriz yaşayan ve son iki yıldır ortaya çıkan bir sorunun üstesinden gelemeyen çiftler için garip bir dönem.

BAŞAK

Yoğun bir gün, öğleden sonra uyumsuz Ay sizi gerginlikten kaçınmaya davet ediyor, doğrudan yardım eksikliği olduğu ve her zaman kendinizi organize etmek zorunda olduğunuz göz önüne alındığında sakin kalmak çok zordur.

Aşkı ve işi ilgilendiren seçimler yapmak güzel. Yeni duyguları küçümsemeyin. Şüpheci ve eleştirelsiniz; Burcun insanları her zaman başkaları üzerinde kontrole sahip olmak isterler ve bu her zaman elde edilemeyebilir, aşk mantıkla değil içgüdüyle yönlendirilir. Özel bir kişiyle tanışırsanız, onu takip etmenin veya size neler sunabileceğini dinlemenin tam zamanıdır.

scale-1200.png

TERAZİ

Düşünceler çok, kaygılar iki kat. Öte yandan bu burçta doğan pek çok kişi yoğun bir yaz geçirmiş ve huzur arayışı içindedir. Bir süredir kurulmuş bir işletmesi olanlar Haziran 2024'e kadar yeniden faaliyete geçebilecek.

Bir şeylerin olumlu yönde değiştiğini görmeye başlıyoruz. Bu nedenle duygular açısından, her zaman sevgi eksikliğinden kaynaklanmayan, partnerden uzaklaşılan anlar vardı. Bu, başkalarıyla ilişkilerde biraz gergin bir dönemdir; birisi evde para veya başka sebeplerden dolayı tartışabilir ama "gecenin" geçmesine izin vermelisiniz.

AKREP

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda olsa bile özellikle iş açısından gerginliklerin olacağı göz ardı edilemez. Uzaklaştırmalar, değişiklikler ve gerginlik arasında son birkaç ay tuhaf bir şekilde geçti. Eylül ayından bu yana bir rol veya program değişti, her günün ortaya çıkması önemliydi, oyuna geri dönmeniz gerekiyordu.

Ev masrafları. Yıl sonu önemli olacağından bu günlerde gerçekten ilginizi çeken konulara odaklanın derim. Aşkta hafif bir düşüş olması tutkunun da azaldığı anlamına gelmez, sadece aşırı düşüncelerin olduğu bir dönemdir. Burctaki Venüs yalnız kalplere yardım eder.

YAY

Yay kendilerine bir ültimatom verdi. Bu durumun bahara kadar çözülmesi gerekiyor. Çok kriz yaşayan çiftler işleri bitirebilir; birbirini seven insanlar, içlerinden birinin işini etkileyebilecek bir değişiklik yapmak zorunda olduklarını bilirler.

Hâlâ duygu arayışında olan bekarlar için durum farklıdır. Geçen ay doğan hikayeler devam ediyor, iş için söylemeliyim ki değişiklikler yaklaşıyor, gençler transfer düşünebilir.

0-8.jpg

OĞLAK

İşinizi yeniden düzenleme, çalışma veya yeni iş kurma, ortaya çıkma, hareket etme isteği, bireysel durumlara göre değişir, geçmişte yaşanan yanlışları telafi etme isteği giderek güçlenir. Bu günde, aslında bu yılın son kısmında olduğu gibi, daha fazlasına sahipsiniz.

Arkadaşlık sektörünü mümkün olan en iyi şekilde yönetmenizi öneriyorum. Bir davet gelir. Ayrılmaya veya dışarı çıkmaya karar verebilirsiniz. Yalnızsanız hoş bir karşılaşma gerçekleşebilir. Bu gökyüzü aşkı keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekiyor.

KOVA

Bir süredir fikirlerinizi ve çalışmanızı yeniden düzenlemek daha zor oldu. Gecikmeler oldu, hasta olanlar ya da çevresinde sorun yaratan insanlar oldu. Son üç ay deneylerle geçti. Başlaması gereken projeler Kasım ayı sonundan önce hayata geçemedi.

Cesaretiniz kırılmasın ve diğer hava burçları gibi Haziran ayından itibaren yeniden teyitlerle önemli bir 2024 geçireceğinizi unutmayın. Aşk bu aralar mesafeli, mesafeli belki var ama bir kez daha söylemeliyim ki pratik, ekonomik ya da diğer düşünceler çok fazla, hem yeni hem de eski tutkuları engelleyebiliyor.

BALIK

Fiziksel ya da kişisel de olabilecek bir sorunla cesurca yüzleştiniz. Son birkaç ay sadece sabrınızı değil aynı zamanda sevginizi de sınadı. Devam eden hikayeler güçlü ve siz de kendilerine bir ültimatom verildiğinin işaretleri arasındasınız.

Bazı şeyleri Şubat ayına kadar tamamlayamazsanız, değişiklik yapmak isteyeceksiniz. Bazıları planların yıl içinde değişeceğini biliyor. Duygular açısından bu dönem kesinlikle bir doğrulama dönemidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.