19 Aralık burç yorumları 'Bugün hayat sağ gösterip sol vurabilir'

19 Aralık burç yorumları 'Bugün hayat sağ gösterip sol vurabilir'
Bugüne dair gökyüzünden ipuçları geldi. Bugün sizi neler bekliyor? Aşk, aile, kariyer, sağlık hakkında her şey..

KOÇ

Bugün baya bir yoğun görünüyor. Bugün hayat sağ gösterip sol vurabilir. Olumlu dönüşler beklerken birden her şey tersine dönebilir. Ama akşama tüm bu olumsuzluklar gidecek ve huzurlu, sevgi dolu bir akşam yaşayacaksınız.

BOĞA

Bugün cebinizde akrep varmış gibi hareket etmelisiniz. Harcamalarınızı kontrol etmezseniz canınız fena sıkılabilir. Diğer yandan artık kendi içinde değil çevrendekilerle sorunları paylaşıp sorun bulman gerekiyor.

İKİZLER

Bugün aileniz size çok merhametli ve iyimser yaklaşacak onları terslememelisiniz. Biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz ve ailenizden yardım almaya çekiniyorsunuz. Ama bu ne kadar doğru? Bu sefer onların size uzattığı eli itmek yerine sıkı sıkı tutun.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Bugün gözünüz pek bir kara. Dediğin dedik kararlı bir günündesin. Tuttuğunu koparacaksın bugün. Başarılar bugün önüne sırayla dizilmiş gözüküyor.

ASLAN

Bugün hayata biraz daha iyimser şekilde bakmanı öneririm. Bardağın dolu tarafını keyfettiğinde mutluluk ve huzur seninle olacak.

BAŞAK

Bugün çevrendeki insanlar seni anlamayabilir. Biraz daha anlaşılır ve net olmalısın. Yanlış anlaşılma ve konuşmalar sonucunda kırgınlıklar yaşayabilirsin.

TERAZİ

Bugün bağımsızlığınızı ilan edebileceğiniz bir gün. Sesini biraz daha gür çıkarmak, eski ve değişmeyen düzene karşı isyan etmek isteyebilirsin. Ama biraz sabır... Aile hayatın sakin ve huzurluyken, aşk hayatında biraz değişiyorsun gibi.

burccc.jpg

AKREP

Bugün hırsların ve güvensizlik duygun kabarıyor. Bu duygular ikili ilişkilerde sıkıntılar yaratabilir. Baskıcı ve kontrolcü tavırların tartışmaları büyütebilir. Bugün biraz daha sakinleşmeni ve dinlenmeni öneririm.

YAY

Bugün sürprizlerle geçecek. Tatlı telaşlar yaşayacağın bu günde özgür, heyecanlı ve enerjik olacaksın...Yüksek enerjin ve sempatik tavırların karşısında hayatında sürprizleri var.

OĞLAK

Bugün yaşanabilecek bazı tesadüflere hazır olmalısın! Bir süredir görmeyi beklediğin o çok özel kişi ile karşılaşabilirsin. Sevgi dolu ve sıcak bir tesadüf, yeni aşkın habercisi olabilir. Pek tabii eski defterler ve yarım kalan hikayeler de yeniden açılabilir.

burclar.jpg

KOVA

Bugün hayatını olumlu anlamda etkileyecek kişilerle tanışabilirsin. Sosyal çevren aracılığıyla ya da katıldığın bir etkinlikte yanına yaklaşan kişi hayatını değiştirebilir. Birlikte ani bir karar alarak sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

BALIK

Bugün açık sözlü ve gerçekçisin! İçindekileri saklamak istemiyor gibi bir halin var. Ne olacaksa olsun, içimde kalmasın dediğin anlarda sözcükler dudaklarından bir bir dökülecek. Bu sayede uzun zamandır gündemde olan fakat herkesin üzerini örttüğü sorunlar günyüzüne çıkacak. Yüzleşmek en çok sana iyi gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.