9 Aralık burç yorumları 'Bugün hem şans hem para onlardan yana'

9 Aralık burç yorumları 'Bugün hem şans hem para onlardan yana'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için günün burç yorumlarını takip edebilirsiniz. Her burç için 9 Aralık burç yorumları. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

BOĞA BURCU

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

İKİZLER BURCU

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

Burç Tarihleri ve Özellikleri — Sosyopix

YENGEÇ BURCU

Bugün bir zamanlar kapalı olan kapıları açmak üzere olayları bir perspektife oturtmaya yardımcı oluyor. Yeni fikirler ortaya atıyorsunuz ve insanlar sizin bakış açınıza açık görünüyor. Düşüncelerinizi paylaşmanın ödüllendirici olabilecek yeni bir yolu keşfedilebilir. Bir çözüm bulmak için birisiyle kafa kafaya vermek faydalı ve verimli olabilir. Bu nedenle danışmanlık, tavsiye ve müzakere için iyi bir zamandır. Bir arkadaşınızın aynı veya benzer yöne doğru gittiğini keşfedebilirsiniz.

ASLAN BURCU

İş anlamında uzun süredir beklettikleri kararlarını Ocak ayında netleştirecek olan Aslan burçları için dönüşüm kapıda. Etraflarından da destek alacak olan Aslan burçları bugün maddi açıdan en şanslı burçlar listesindeki yerlerini aldılar. Hedeflerine odaklanacak olan Aslan burçları bu hızla uluslararası bir yükselişe bile gidebilir.

Günlük Burç Yorumları: 7 Ağustos 2022 Pazar Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

KOÇ BURCU

Ciddi bir atak yaşayacak olan Koç burçları bulundukları iş sürecinden daha yükseğe çıkacak. Keskin zekaya sahip olan Koç burçları, uzun süredir beklettikleri projeleri sayesinde konumsal sıçramalar sayesinde bugün paranın kapılarını sonuna kadar açacak.

BAŞAK BURCU

Bugün fikirleriniz, düşünceleriniz ve yaratıcı süreciniz için akıcı, pürüzsüz bir enerji var ama aynı zamanda hayatınızın pratik tarafı için de bir yer var. Artık güzel bir dengeye ulaşılabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek ve özel bir ilişki veya çabayla ilgili büyük resmi görmek için iyi bir zaman. Zihniniz açık ve değişiklik yapmak kolay geliyor. Ayrıca daha yaratıcı ve etkileyici davranışlara ihtiyaç duyulduğunun da farkındasınız ve doğru yönde ilerliyorsunuz. Daha fazlasını yapmak, daha fazlasını öğrenmek ve daha fazlasını deneyimlemek için de planlar yapabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları: 28 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

TERAZİ BURCU

Bugün işler akıyor, özellikle zihinsel ve duygusal seviyelerde. Sorunları zihninizde veya özel biriyle çözebilir, mutlu yerlere ve sonuçlara varabilirsiniz. Şu anda en başarılı olanı, iç meselelere, paylaşıma, finansa ve yakınlığa açık bir yaklaşımdır ve en destekleyici, olumlu ve umut verici senaryolara odaklanma eğilimi vardır. İnsanlar sizinle işbirliği yapma eğilimindedir ve aile veya yakın ilişkiler, yalnızca bağlantı kurarak, onlara ulaşarak, yardım veya destek sağlayarak gelişebilir.

AKREP BURCU

Akreplerin şanslı oldukları konu aşktır ve doğru kişileri bulduklarında çok uzun süreli ilişkilere adım atarlar. Dışarıdan görünen ve bilinenin aksine Akrep kavgacı değil, yapıcıdır. Sevgisini sonsuz derecede paylaşmak ister. Sorunları çözmek için konuşmayı tercih eder. Bu açıdan Akrepler uzun aşklarda oldukça şanslıdır.

YAY BURCU

Yayların şanslı olduğu konu, kendilerini “Yapamam” dedikleri şeyleri yaparken bulmalarıdır. Söylenip durdukları, yakındıkları her şey gerçekleşir ve bu yüzden bazen fazla dırdırcı olabilirler. İstedikleri şeyleri birden fazla söyleyince, sanki bir büyü gerçekleşir ve oluverir.

Günlük Burç Yorumları: 9 Temmuz Cuma Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

OĞLAK BURCU

Oğlakların, şanslı oldukları konu yok denecek kadar azdır. Kaderin tokadını yeme konusunda şanslı oldukları doğru olabilir. Keskin zekalarını kullansalar ve başkalarına da kullanmasını söyleseler de, nedense, hep o başkaları yanlış şeyler yapar.

BALIK BURCU

Balıklar, yaşadıkları çevre konusunda oldukça şanslıdırlar. Rahat hareket edebilecekleri, kimsenin onlara karışmayacağı bir çevrede yaşar ve o çevreden ayrılmak dahi istemezler. İstediklerini yapabilecekleri ve kendi gibi hissedebilecekleri hiçbir ortamdan vazgeçmek istememeleri çok mantıklıdır.

KOVA BURCU

Kovaların genel itibari ile şanslı oldukları konu eşleridir. Güzel insanlar ile karşılaşır ve birlikte olurlar. Gerçek sevgiyi yakalama ihtimalleri ise oldukça fazladır. Kovalar, aşkı bulduklarında bırakmadıklarından, onları bulanlar da şanslıdır denilebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.