Zafer Partisi’nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu’ndan Yeniçağ’a ziyaret 'İstanbul projelerini tek tek anlattı'

Zafer Partisi’nin İBB adayı  Azmi Karamahmutoğlu’ndan Yeniçağ’a ziyaret 'İstanbul projelerini tek tek anlattı'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından kısa bir süre önce İBB Başkan adayı olarak ilan edilen Azmi Karamahmutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Yeniçağ Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Dört gün önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından İBB Başkan adayı olarak ilan edilen Azmi Karamahmutoğlu, sığınmacıların akın ettiği İstanbul’da acil olarak alınması gereken önlemleri açıkladı. Karamahmutoğlu, “İhanete uğramış bu şehrin kurtuluşu ancak tersine göç planlamasıyla mümkün olur.” İfadelerini kullandı.

img-8256.jpg

İLK ZİYARETİNİ YENİÇAĞ MEDYA GRUBU’NA YAPTI

İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Yeniçağ Medya Grubu’na yaptı. Zafer Partisi’nin İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Bahçelievler İlçe Başkanı Eyüp Can Bulut ve Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ulaş Öztürk ve bazı parti yetkilileri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Karamahmutoğlu, Yeniçağ İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik ve medya kuruluşlarımızın yönetici ve yazarlarıyla bir araya geldi.

Karamahmutoğlu burada, seçim çalışmaları ve hazırladıkları projeler hakkında konuştu. İstanbul’un en büyük meselelerinden bazıları olan kentsel dönüşüm, depreme hazırlık, trafik yoğunluğu ve göçmenler olduğunu belirtti.

img-8268.jpg

“RAYLI SİSTEMİ SİLİVRİ’YE KADAR UZATACAĞIZ”

İstanbul’da her gün ortalama harcanan 3 saat zamanın yaklaşık 1 milyar dolar bandında bir zarara yol açtığını dile getiren Karamahmutoğlu, “Trafikte geçirilen çok kıymetli zaman, çekilen sıkıntılar yaşanan stresten kaynaklanan kronik rahatsızlıklar da ayrı bir konu. İstanbul’un yollarını genişleterek, yeni yollar açmakla bu sorun çözülmez. Raylı sistem kentin ortasında tıkandı kaldı. Raylı sistemi Silivri’ye kadar uzatmayı planlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

img-8271.jpg

Aynı zamanda sosyal belediyecilik konusunda da yapmayı planladıklarından bahseden Karamahmutoğlu şöyle konuştu:

“İstanbul’un birçok bölgesinde yaşayanlar, yüksek emlak vergisi veriyor, pahalı sitelerde oturuyor çevrenin güzelliklerinden, şehrin konforundan faydalanamıyor. Çünkü kendisiyle aynı kültürü paylaşmayan, İstanbul’a karşı aidiyet duymayan, aynı kültüre sahip olmayan yabancı insanlarla mahallesini bu kenti paylaşmak zorunda kalıyor. Bu konuda birçok Avrupa ülkesinde uygulanan sayısız model var bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz.”

img-8278.jpg

“TERSİNE GÖÇÜN TEŞVİK EDİLMESİ LAZIM”

İstanbul’un sığınmacılar için cazibe merkezi olmaktan çıkarılması için alınması gereken önlemleri sıralayan Karamahmutoğlu, “Nüfusun tersine göçe yönlendirilmesi ve teşvik edilmesi lazım. Bu ülkenin, bu şehrin kanunlarına, mevzuatlarına uymayan yabancıları kanunlar çerçevesinde, insan onuruna, Türk misafirperverliğine halel getirmeyecek şekilde memleketlerine göndermek için yetkilerimizi kullanacağız. Bu insanlara ‘Artık memleketime dönmeliyim, çocuklarım kendi memleketlerinde istikbalini aramalı’ anlayışını aşılamamız lazım.” dedi.

img-8282.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.