Yılların efsane Türk futbol kulübü iflasın pençesinde 'Artık maçlara çıkamayacak'

Yılların efsane Türk futbol kulübü iflasın pençesinde 'Artık maçlara çıkamayacak'
En eski Türk takımlarından biri olan efsane futbol kulübü iflasın pençesinde

Fotospor'da yer alan habere göre, Almanya'nın en eski Türk takımlarından biri olan Münih Türkgücü iflasın pençesinde. Takımın ilk iflası tamamlanmadan ikinci bir iflas prosedürünün yaşanma riski bulunuyor.

Büyük mali zorluklar yaşadığı belirtilen Münih Türkgücü'nün yatırıımcılarının ödemelerini yapmadığı iddia edildi. Birçok oyuncunun kış tatilinin ardından takımdan ayrılması bekleniyor.

2022'DE İFLAS DACASI AÇILMIŞTI

2ecd711d58434a4ea820455432b1d177.jpg

2022'nin başında, kulüp üçüncü ligde oynarken, yönetim iflas davası açmak zorunda kaldı. Kulüp küme düştü. Şimdi, sadece iki yıl sonra, birçok şeyin kendini tekrar etme riski var. Tek fark, dördüncü lig takımının dış kaynaklı bir futbol departmanına sahip olmaması.

KULÜBÜN KAPANMA RİSKİ BULUNUYOR

Bu sefer konu kulübün varlığıyla ilgili. En kötü senaryoda, ilki tamamlanmadan ikinci bir iflas prosedürünün yaşanma riski var. Bu da kulübün kapanma riskini ortaya çıkaracak.

ekran-goruntusu-2023-12-12-124612.png

Maaşlar Ekim ayından bu yana ödenmiyor ve Eylül ayından bu yana ikramiyeler üzerinde anlaşma sağlanmıyor. Çoğu oyuncunun şimdiden başka kulüpleri aradığı söyleniyor.

Türkgücü sadece oyuncu maaşlarında geride değildi. Örneğin FC Ingolstadt ile ertelenen Federasyon Kupası maçının Grünwalder Stadı'nda oynanmadığı, çünkü Türkgücü'nün artık kira bedelini peşin ödemek zorunda olduğu ve görünüşe göre bunu yapamadığı söyleniyor

ekran-goruntusu-2023-12-12-124618.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.