Ankaragücü taraftarları bir skandala imza attı ''İmparator Faruk Koca''

Ankaragücü taraftarları bir skandala imza attı ''İmparator Faruk Koca''
Türk futbolunun kara gecesinin yankıları devam ederken, MKE Ankaragücü taraftarları Faruk Koca için destek mesajları vermeye devam ediyor.

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçının ardından karşılaşmanın tecrübeli hakemi Halil Umut Meler’i saldırarak hastanelik eden ve Türk futbolunun kara gecesi olarak nitelendirilen olayın yankıları devam ederken, MKE Ankaragücü taraftarı bir skandala imza attı.

MKE Ankaragücü taraftarları, Beştepe Tesisleri önünde ‘İyi gününde, kötü gününde. Hep beraberiz’ ve ‘İmparator Faruk Koca’ sloganları attı.

Screenshot_9

Beştepe tesislerinin önünde toplanan Ankaragücü taraftarları yaptıkları açıklamada, “Başkanımız, elindeki düdükleri silah gibi kullanan hakemlere karşı, kulübümüz ve camiamızın hakları adına ölçülülük sınırı aşılmışsa da sonuna kadar mücadele etmiş ve bizim gözümüzde, olmasını hiç istemesek de tepkisini göstermiştir. Bu olay umut ediyoruz ki futbol tarihimizde milat olur ve hakları yenen tüm camialar, TFF ve Merkez Hakem Kurulu’nun suçlarını başkanımız Faruk Koca üstünden aklamaya çalışmazlar. Ankaragücü taraftarları olarak başkanımız ve armamızın arkasında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca elde edilen bilgilere göre, bazı Ankaragücü taraftarları Tandoğan Tesisleri’nde oturma eylemi başlatacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.