Yeşil enerji devi halka arz oluyor 'Kaç lot verecek belli oldu'

Yeşil enerji devi halka arz oluyor 'Kaç lot verecek belli oldu'
Borsa İstanbul’da bir şirket daha halka arz olmaya hazırlanıyor. IC Enterra Yenilenebilir Enerji, halka arz olmak için Sermaye Piyasa Kurulu’na (SPK) başvuru yaptığını açıkladı.

Borsa İstanbul’daki halka arz olacak şirketlere bir yenisi daha ekleniyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren IC Enterra Yenilenebilir Enerji Sermaye Piyasa Kurulu’na (SPK) halka arz başvurusu gerçekleştirdiğini açıkladı.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arzda toplam 369.565.717 TL değerli paylarını bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Enerji devinin halka arz sonrası halka açıklık oranı yüzde 20,03 olarak belirlendi.

Şirketin BIST kodu ve halka arz fiyatı henüz netlik kazanmadı.

Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. A.Ş. konsorsiyum önderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak.

Halka arzın ardından Borsa İstanbul "Yıldız Pazar"da işlem görecek olan şirketin önümüzdeki yılın ilk döneminde talep toplaması bekleniyor.

IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Borsa İstanbul halka arz olacak yeşil enerji şirketinin talep toplama tarihleri Sermaye Piyasa Kurulu’nun (SPK onay vermesinin ardından belli olacak.

IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR, HANGİ BANKALARDA VAR?

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzda yatırımcılara tahmini kaç lot vereceği ve hangi bankalardan talep toplayacağı Sermaye Piyasa Kurulu tarafından onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.