Yatırım yapmak isteyenler dikkat! Çikolata üreticisi dev firma halka arz oluyor

Yatırım yapmak isteyenler dikkat! Çikolata üreticisi dev firma halka arz oluyor
Borsada yatırım yapmak isteyenler için bir haberimiz var. Çikolata üreticisi dev firma halka arz olacağını bildirildi. İşte haberin detayları…

Borsa İstanbul'da yatırım yapmak, hisse senetleri, şirketlerin lotlarını satın almak ve satmak gibi işlemlerin teknoloji sayesinde daha hızlı, güvenli ve popüler hale gelmesi yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor.

İnsanlar bu yatırım türlerini bir iş haline getirmeye veya ek gelir elde etmek amacıyla kullanıyor. Ev ve iş ortamında bile saniyeler içerisinde işlem yapabilmek bu işi çok daha kolay bir hale getiriyor.

Patiswiss Halka Arz Olacak

Son zamanlarda borsada halka arz olan şirketlere yatırım yapanların sayısı olağanüstü boyutlara ulaşmış durumda.

Borsadaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için bir haberimiz var. Patiswiss, Türkiye’nin en büyük çikolata üreticilerinden biri olarak, halka arz için hazır olduğunu duyurdu.

Dev şirketin CEO’su Elif Aslı Yıldız, halka arzın zamanını yakında açıklayacaklarını belirtti.

2023 yılında 4 kat büyüme gösterdiklerini ve 1 milyar TL’lik ciro hedeflediklerini söyleyen Yıldız, ayrıca, gerçekleştirdikleri ihracatın cirolarının yüzde 35’ini oluşturduğunu da belirterek hem yurt içinde hem de yurt dışında ticaretleri olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.