'Yatırım yapacaklar dikkat' 'Uzman isim gayrimenkulde o dönemi işaret etti'

'Yatırım yapacaklar dikkat' 'Uzman isim gayrimenkulde o dönemi işaret etti'
Yatırım yapacaklar dikkat! Uzman isim, yüksek getirili gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere yönelik önemli ipuçları verdi.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere o dönemi işaret etti.

Deniz Tüzüner emlak, arsa, arazi gibi taşınmazların geliştirme hizmetini verdiklerini belirtti. Tüzüner, “İstanbul ve Bodrum başta olmak üzere Tüm Ege'de sektördeki 10 yıllık tecrübemizle müşterilerimizin doğru zaman ve bölgelerde yatırım yapmalarına yardımcı olarak kâr elde etmelerini sağlıyoruz" diye konuştu.

11.jpg

“BAHAR VE YAZ AYLARINDA KONUT SATIŞLARI ARTIYOR"

Tüzüner, gayrimenkul yatırımı yapmadan önce ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti. Tüzüner, Yatırım geri dönüşü yüksek gayrimenkul almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı önemli noktaların olduğu söyledi. Tüzüner sözlerini şöyle sürdürdü: "Konut alım ve satımı yılın belli dönemlerinde daha yoğun oluyor. Ülkedeki ekonomik koşullardan bağımsız düşünürsek, özellikle bahar ve yaz aylarında konut satışlarında artış yaşanıyor." İnsanların kışa hazır olma isteği yaz döneminde gayrimenkul yatırımlarına talebin arttığının altını çizdi. Bu durumun da fiyatlarda artışın tetiklediğini ifade etti. Ancak, bu dönemde daha çok seçeneği değerlendirme avantajı doğuyor" ifadelerini kullandı.

“KIŞ MEVSİMİ GAYRİMENKUL YATIRIMI İÇİN BİR FIRSAT"

Tüzüner, “Kış aylarında düşen talepler sonucunda yaşanan durgunluğu fırsata çevirmek isteyen yatırımcıların kış aylarında yatırım yapmayı tercih ettiğini söyledi. Kış aylarında talebin az olmasıyla birlikte gayrimenkul yatırımlarında fırsatları yakalamak kolaylaşıyor" dedi.

12.jpg

“TEK ETKEN MEVSİMLER DEĞİL, GLOBAL ETKENLER DE ÖN PLANDA"

Mevsimlerin gayrimenkul yatırımlarında tek kriter olmadığının altını çizdi.

Deniz Tüzüner, "Bu süreç kapsamında uzman ekibinin gayrimenkullerle ilgili farklı detayları da incelediğini söyledi.

Sadece Türkiye'de değil, globalde yaşanan ekonomik, politik ya da çevresel gelişmeleri de takip ettiklerini ve konut teşviklerinde ya da faiz oranlarında verilecek olan olumlu kararlar, dönem fark etmeksizin tüm seyri değiştirebileciğini ifade etti. Gayrimenkul yatırımının farklı metriklere göre karar verilmesi gereken bir süreç olduğunu sözlerine ekledi. Süreci uzman yatırım danışmanlarıyla sağlıklı bir şekilde yönetmek mümkün" diye konuştu.

Yatırım Amaçlı Hangi Gayrimenkul Türleri Tercih Edilebilir? Satılık Daire Kayseri, Kayseri Satılık Ev

"GAYRİMENKULDE KAZANÇLI YATIRIMLAR İÇİN STRATEJİK FIRSATLAR YARATIYORUZ"

Tüzüner arsa, arazi, bağ, bahçe gibi konut dışı alımlarda ise yine benzer faktörlerin söz konusu olduğunu ifade etti.

Tüzüner, sözlerini şöyle tamamladı:

"Arsa ve arazi yatırımlarında müşterilerimiz için fizibilite çalışmaları yaptıklarını ve bir yatırımın fiziksel, teknik ve finansal açıdan kâr getirip getirmeyeceğini araştırdıklarını söyledi. Alanın imara açılma olasılıklarını değerlendirdiklerini ve çevresindeki elektrik, su, yol, proje, kamu yatırımları gibi faktörleri incelediklerinin söyledi. Gayrimenkulleri satın almadan önce detaylıca analizlerini gerçekleştiriyor, satın aldıktan sonra ise üst ölçekli planlarına uygun olacak şekilde gayrimenkullerin geliştirilmesini sağlıyoruz." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.