Yaşlılığa bağlı cilt lekelerini silgi gibi siliyor'Pahalı kremlere servet ödemeyin'

Yaşlılığa bağlı cilt lekelerini silgi gibi siliyor'Pahalı kremlere servet ödemeyin'
Yaşlılıkla oluşan lekeler için farklı medikal işlemler bulunuyor ancak yaşlılık lekelerini önlemenin daha pratik ve ekonomik bir yolu da var.

Yaşlanmayla gelen kırışıklık ve lekelere karşı çeşitli kozmetik ürünler veya estetik operasyonlar bulunuyor. Yüz yogası ve iyi bir cilt bakımı ile de bu etkileri hafifleterek cildinizin daha sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

PAHALI KREMLERE SERVET ÖDEMEYİN

Uzmanlar bu noktada beslenme alışkanlıklarının da önemli olduğunu vurguluyor. Cildi içerden beslemek, dışarıdan uyguladığınız yüzeysel bakım yöntemlerinden daha hızlı etki ediyor. Sık karşılaşılan problemlerden biri olan lekeler için pahalı kremlere servet ödemek zorunda değilsiniz.

LEKELERİ SİLGİ GİBİ SİLİYOR

Doğal cilt bakım yöntemlerine son dönemlerde bir yenisi daha eklendi. Yaşlılıkla birlikte gelen cilt lekelerine savaş açan bu yeni yöntem hem doğal hem de pratik!
Soğan suyunun ciltteki yara izlerini azaltmada faydalı olduğu kanıtlanmıştır. Elma sirkesi de ciltteki ölü tabakaların temizlenmesine yardımcı olur. Bu iki iyileştirici bileşen ile cildinizi kolayca yenileyebilirsiniz!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.