Tıkalı tuvaleti 5 dakikada açıyor' Bir daha kimyasal kullanmayacaksınız

Tıkalı tuvaleti 5 dakikada açıyor' Bir daha kimyasal kullanmayacaksınız
Fenomenlerin yeni gözdesi bu malzeme, tuvalet temizliğini hem kolay hemde ucuz bir hale getiriyor.

Ev temizliğinde, hijyen sağladığı gerekçesiyle genellikle kimyasal ürünler tercih edilir ancak kullanılan kimyasallar ağır bileşenler içerdiğinden marka farketmeksizin üst solunum yolu rahatsızlıklarını ya da egzama gibi deri hastalıklarını tetikleyebilir.

UZMANLAR UYARIYOR

Bu nedenle uzmanlar genellikle temizlik için kullanılan maddelerin doğal olmasına özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, vatadndaşları alternatif malzeme arayışına yönlendirmektedir.

DOĞAL YÖNTEMLER TERCİH EDİLİYOR
Son dönemde özellikle doğallık ve minimalizmin populer oluşu ev hanımlarının temizlik malzemeleri yönündeki tercihlerini de etkiledi. Bu talebin arz talep dengesini değiştirmesi de doğal ürünlerin fiyatının da cep yakması neden olmaktadır.

SİRKE VE KARBONAT

Fenomenlerinde sıklıkla tercih ettiği bir temizleme yöntemi olarak ön plana çıkan sirke ve karbonatın kullanımı fenomen paylaşımlarıyla arttı. Sirke ve karbonatın evin her noktasında kullanılabilir, doğal ve uygun fiyatlı olması da bir diğer tercih sebebi.. Sirke ve karbonatın kullanıldığı bir alan da tuvalet temizliği, tıkanan tuvaletleri açmak için bulaşık deterjanı ve ılık su sirke ve karbonatı bir arada kullanabilir. 5 dakika beklettikten sonra tıkalı alanın açıldığına sifona basarak anlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.