'Yanlışlıkla' 4 çocuğu hayattan kopardılar 'O bölgede güvenlik krizi sürüyor'

'Yanlışlıkla' 4 çocuğu hayattan kopardılar 'O bölgede güvenlik krizi sürüyor'
Çetelerin yoğun bir şekilde bulunduğu Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, silahlı kişiler bir eve baskın yapıp rastgele ateş ederek yanlışlıkla 4 çocuğun vurularak hayatlarını kaybetmesine neden oldu.

Silahlı kişiler 'yanlışlıkla' 4 çocuğu hayattan kopardı

Ulusal basında çıkan habere göre, Guayaquil kentindeki Guasmo Sur Mahallesi'nde, bir eve giren saldırganlar, etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Evde bulunan 4 çocuğun vurulmasına neden olan saldırganların anneyi de ağır yaraladıkları bildirildi.

ASIL HEDEFLERİ O EV DEĞİLMİŞ

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, saldırganların asıl hedefinin girdikleri ev olmadığı öğrenildi. Aslında bitişikteki evi hedeflerine alan silahlı saldırganlar, olayla bağlantısı olmayan çocukları hayattan kopardı. Ölen çocukların 5 aylık, 3, 5 ve 7 yaşlarında olduğu bilgisi yetkililer tarafından paylaşıldı.

Emniyet güçleri tarafından saldırıyla alakalı geniş çaplı çalışma başlatıldığı bilgisi verildi.

Başsavcılıktan yapılan duyuruya göre, saldırıya "sert" tepki verildiği ve olayla ilgili alakası bulunan kişilerin "mutlaka" yakalanacağı kaydedildi.

GÜVENLİK KRİZİ DEVAM EDİYOR

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador'da uzun süredir çete savaşları meydana geliyor. Güvenlik krizinin uzun zamandır sürdüğü ülkede hemen hemen her gün farklı saldırı haberleri geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.