Yana yakıla ayda 110 bin TL’ye çalışacak işçi arıyorlar ‘Herkesin hayalinde olan meslek’

Yana yakıla ayda 110 bin TL’ye çalışacak işçi arıyorlar ‘Herkesin hayalinde olan meslek’
O firma 31 Ocak'a kadar aylık 110 bin lira maaş ile çalışacak elemanlar aradığını açıkladı.

Oscar Mayer, ikonik Wienermobile'i kullanacak kişiler aradığını duyurdu. Şirket, 31 Ocak'a kadar, bir yıl boyunca ülkeyi gezecek ve "ücretli bir işin" parçası olarak markayı tanıtacak sosisli sandviçler için başvuruları bekliyor. Oscar Mayer ise ekibin genellikle yılda 32 bin 200 km yol kat ettiğini, en az 40 kenti ziyaret ettiğini ve 1.200'den fazla etkinliğe gittiğini belirtti.

Oscar Mayer, amaçlarının "hayranlarına neşe ve sosis yaymak" olduğunu söyledi. Bu çabanın bir parçası olarak, 8,2 metre uzunluğundaki tekerlekli sosisli sandviçin yardımıyla Oscar Mayer markasını sosyal medyada tanıtmakla görevlendirilmek üzere işçi arandığı belirtildi.

manset-215125535.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Şirket 12 kişiyi işe alacağı ilanda Hotdoggers'ın iki haftalık kapsamlı bir işe alım ve iş eğitiminden geçeceği ve bunu sürekli koçluk ve mentorluk ile takip edilecek. İş başvurusunda güvenilir, esnek, pozitif, dışa dönük ve halkla çalışma deneyimi olan kişilerin ise arandığı belirtildi. Organizasyon ve zaman yönetimi becerileri kadar sosyal medya anlayışı da işe alımda önemli.

NE KADAR MAAŞ ALACAKLAR?

Hotdoggers'ta çalışacaklar 35 bin 600 dolar (1 milyon 72 bin 984 TL) temel maaşı bir yılda alacak. Ayrıca çalışanlar yemek ve kişisel seyahatler için haftalık 150 dolar olmak üzere yılda 7 bin 200 dolar (217 bin TL) ekstra alacak. Sağlık sigortası ve 18 gün ücretli izin de verildiği açıklandı. Çalışanların aylık toplam kazancı ise Türk Lirası bazında 107 bin 500 lira olacağı açıklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.