WhatsApp'tan kullanıcılarını sevindirecek özellik 'Önceki tüm yenilikleri unutun'

WhatsApp'tan kullanıcılarını sevindirecek özellik 'Önceki tüm yenilikleri unutun'
Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve günden güne kendisini geliştirerek gündeme gelen WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler test etmeye devam ediyor. WhatsApp, iOS'ta kullanıcılarının fotoğraf ve videolarını orijinal kalitelerini korumak için belge olarak paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

WhatsApp'tan önemli yenilik! Kaydetmeden mesaj gönderme... - Polemik Haber

WhatsApp için HD paylaşım özelliği zaten gelmişti ve şimdi ise resim ve video içeriklerini orijinal kalitelerinde paylaşma özelliği geliyor. Özellik, ilk olarak iOS kullanıcılarına gelecek.

WhatsApp yeni Mesaj Taşıma özelliğini duyurdu! - ShiftDelete.net

WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere, WhatsApp'ın iOS'taki 23.24.73 güncellemesiyle birlikte kullanıcıların orijinal kalitede medyayı (resim veya video) bir dosya olarak kolayca gönderebilecekleri belirtiliyor.

bb.jpg

WHATSAPP'A ORİJİNAL KALİTEDE PAYLAŞIM ÖZELLİĞİ GELDİ

Bu özellik Kasım ayında küçük bir kullanıcı grubu tarafından test edilmişti, ancak şimdi tüm iOS kullanıcıları için yayınlanıyor. Bu özelliğin "önümüzdeki haftalarda" kullanıma sunulacağı, dolayısıyla cihazınızda görünmesinin biraz zaman alabileceği, ancak göründüğünde sohbet sırasında "+" işaretine dokunup "Belge"yi ve ardından "Fotoğraf veya Video Seç"i seçerek erişebileceğiniz belirtiliyor. Bu özellik kullanılarak gönderilebilecek dosyalar için 2 GB'lık bir sınır bulunuyor.

WhatsApp wird bald abgeschaltet: Diese Smartphones sind betroffen - IMTEST

WhatsApp aynı özelliği Android kullanıcıları için de en azından bu yılın Eylül ayından beri test ediyor, bu da Android cihazlar için kararlı bir sürümün çok uzakta olmadığını gösteriyor. WhatsApp üzerinden tam çözünürlüklü fotoğraf ve video göndermek için daha önce dosya uzantısını manuel olarak PDF ya da DOC olarak değiştirmek gerekiyordu. Bu ekstra işi ortadan kaldırmak, kullanıcılar için işleri önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve WhatsApp'ın bu yaz kullanıma aldığı HD paylaşım özelliğinden daha fazlasını isteyenlere bir cevap oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.