WhatsApp Web'e yeni özellik geldi 'Kullanıcılar çok sevinecek'

WhatsApp Web'e yeni özellik geldi 'Kullanıcılar çok sevinecek'
Web sürümünü sürekli olarak güncelleyen WhatsApp, yeni bir özelliği daha kullanıma sundu.

Teknoloji Oku Haberine Göre; WhatsApp, masaüstü ve web versiyonları için getirdiği yeni bir güncelleme ile tek seferlik görüntülenebilen medyaların görüntülenmesini sağlayan bir özelliği kullanıcılara sunuyor.

Daha önce bu tür medyaları görüntülemek için mobil cihaza geçiş yapmak zorunlu hale gelirken, yapılan güncelleme ile bu işlemi masaüstü veya web üzerinden gerçekleştirmek mümkün olacak.

WHATSAPP WEB İÇİN HARİKA BİR ÖZELLİK DAHA GELDİ!

Kullanıcılar, göndermek istedikleri medyayı göndermeden önce, metnin solundaki "1" logosunu aktif etmek suretiyle bu özelliği kullanabilecekler. Bu sayede, tek seferlik görüntülenebilen medyaları masaüstü veya web üzerinden direkt olarak açabilecekler. Bu özellik, WhatsApp Web ve masaüstünün en son sürümünü kullanan tüm kullanıcılara verilmeye başlanmış durumda ve macOS kullanıcıları da aynı güncellemeden faydalanacaklar.

whatsapp-web.jpg

Güncelleme, özellikle masaüstü kullanıcıları için önemli bir konfor sağlayarak gereksiz mobil geçişleri ortadan kaldırarak zaman kaybını önleyecek. Tek seferlik görüntülenebilen medyaların artık masaüstü ve web üzerinden daha rahat bir şekilde görüntülenmesi, kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkileyecek ve iletişim sürecini daha hızlı ve pratik hale getirecek.

b5733b9b2f2d425922666e8d3ef77a1b.png

Bu güncelleme, WhatsApp'ın kullanıcı dostu bir platform olma hedefi doğrultusunda yapılmış önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

kcmovzp6wfvmvvwrwbxygg-1920-80.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.