WhatsApp'ta bir devir kapanıyor 'Bu özellik kullanıcıları üzecek'

WhatsApp'ta bir devir kapanıyor 'Bu özellik kullanıcıları üzecek'
Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yedeklemeleriniz için sınırsız depolama kotası uygulamasını durdurmaya hazırlanıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliklerini test ediyor.

WhatsApp ve Google, WhatsApp yedeklemeleri için sınırsız depolama kotası uygulamasını durdurmaya hazırlanıyor. Artık WhatsApp yedekleriniz, Google depolama alanınızı kullanacak.

WhatsApp tasarımı değişiyor! İşte yeni hali - ShiftDelete.Net

Genellikle kullanıcıları sevindiren özellikler test eden WhatsApp, test ettiği yeni özelliği ile bu sefer kullanıcıları üzebilir. Çünkü Beta sürümünde ortaya çıkan yeni bir özellik ile artık yedeklemeler sınırlı bir kotaya sahip olacak.

WhatsApp'ta yeni dönem! Artık tanımadığınız kişiler arayamayacak

WHATSAPP YEDEKLERİNİZ ARTIK GOOGLE DEPOLAMA ALANINIZI KULLANACAK

WhatsApp kullanıcıları, şu anda sohbet geçmişlerini ek ücret ödemeden Google Drive'da yedekleyebiliyor olsa da önümüzdeki aylardan itibaren bu durum değişebilir. Zira WhatsApp beta sürümünde ortaya çıkan yeni özelliğe göre WhatsApp ve Google, WhatsApp yedeklemeleri için sınırsız depolama kotası sunmayı durdurmayı planlamakta.

WhatsApp'ta Yedekleme Nasıl Yapılır? (5 Yöntem)| Alem Dergisi

Google Play Store'da bulunan en son Android için WhatsApp beta 2.23.26.7 güncellemesiyle, yedekleme ekranında yeni bir uygulama içi uyarı kullanıcıların karşısına çıkmakta ve uyarıya göre yedeklemeler önümüzdeki dönemde kullanıcıların Google depolama alanlarını kullanmaya başlayacağı konusunda bilgi vermekte.

Kullanıcılar, Google hesaplarına dahil olan 15 GB ücretsiz bulut depolama alanını veya Google One aracılığıyla satın alınan herhangi bir ek depolama alanını yeterli olduğu sürece hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet geçmişlerini yedeklemeye devam edebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.