Wanda Nara sosyal medyada kendisine sorulan soru üzerine çılgına döndü!

Wanda Nara sosyal medyada kendisine sorulan soru üzerine çılgına döndü!
Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara sosyal medyada bir takipçisinin, hastalığı ile ilgili sorduğu soru sonrasında sinirlerine hakim olamadı ve takipçisine sert bir cevap verdi. İşte haberin ayrıntıları…

Wanda Nara sosyal medyada bir takipçisinin hastalığı ile ilgili sorduğu soru sonrası "Birilerinin benim bile bilmediğim bir şeyi sorgulaması ya da yargılaması ne kadar alçakça" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi4.jpgSosyal medyada bir kullanıcı, Wanda Nara'ya "Hastalığınız hakkında neden yalan söylediniz ?" diye bir soru sordu.

ekran-alintisi5.jpg

Wanda Nara ise gelen bu yoruma, "Neyse ki sayıları az ama ortada spekülasyonlar var. Birilerinin benim bile bilmediğim bir şeyi sorgulaması ya da yargılaması ne kadar alçakça. Bu onların açığa çıkardığı ve benim tarafımdan değil ama kamuoyuna açıklanan kişisel bir durum. Birçok insan beni iyi görmek ve ne olduğunu ve nasıl olduğumu bilmek istiyor. Bir gün bunu anlatacağım" cevabını verdi.

ekran-alintisi6.jpg

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, Wanda Nara'dan yaşadıklarını ve hastalığıyla ilgili insanlara yardımcı olması çağrısında bulundu.

ekran-alintisi7.jpgWanda Nara, bu yoruma ise, "İnsanlar sizi yargılıyor. Şu anda bunu kendime saklamayı tercih ediyorum. Daha güçlü olduğumda anlatacağım. Asla bir sağlık sorunuyla oynamam!" diye karşılık verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.