Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci aşkı bitti dövme yenilendi

Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci aşkı bitti dövme yenilendi
Aşk bitti dövme yenilendi. Bülent Şakrak ile tek celsede boşanan Ceyda Düvenci'nin paylaşımındaki o detay dikkat çekti. Düvenci, evliliği ile ilgili tüm izlerini sildi.

8 yıl önce nikah masasına oturan ve ünlüler camiasının örnek çifti olarak parmakla gösterilen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti evliliklerindeki krizi atlatamayınca ve terapi de sonuç vermeyince tek celsede boşanmışlardı. Boşanmanın ardından sessizliğini sürdüren Düvenci ve Şakrak, sevenlerini üzmüştü. Boşanmayı Şakrak’ın talep ettiği iddia edilmişti.

ekran-goruntusu-2023-09-10-155046.jpg

Sosyal medyayı aktif kullanan Düvenci, boşanmanın ardından soluğu yakın dostlarıyla ve ailesiyle tatil almıştı. Zaman zaman paylaşımlarıyla adından söz ettiren Düvenci'nin son paylaşımındaki bir detay takipçilerinin gözünden kaçmadı.

bulent-sakraktan-tek-celsede-bosanan-ceyda-duvenci-evlilikten-kalan-son-izi-de-sildi.jpg

Ünlü oyuncu ve sunucu eski eşinin adının baş harfini koluna dövme yaptırmıştı. Evliliklerinin noktalanmasının ardından Düvenci o dövmeyi değiştirdiği görüldü. Düvenci dövmeyi sildirmek yerine 'B' harfini 'Believe' olarak değiştirdi.

ekran-goruntusu-2023-09-10-160536.jpg

CEYDA DÜVENCİ VE BÜLENT ŞAKRAK NEDEN BOŞANDI?

8 yıldır evli olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak geçen aylarda anlaşmazlık yaşamaya başlamıştı. Düvenci ve Şakrak çift terapistine gitmiş ancak sorunlarını çözemeyince boşanmaya karar vermişti.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti anlaşmalı olarak boşandı. Ege Bölgesi'nde tatilde olan ünlü çift, adli tatil başlamadan boşanmaya karar verdi ve dava günü alıp İzmir’de boşandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.