Uzaylıların cesetleri ilk kez ortaya çıktı! Dünyayı dehşete düşüren görüntü

Uzaylıların cesetleri ilk kez ortaya çıktı! Dünyayı dehşete düşüren görüntü
Meksika Kongresi'nde sergilenen ve 1000 yaşında olduğuna inanılan "insan olmayan" uzaylı cesetleri ilk kez ortaya çıktı.

Meksika Kongresi'nde sergilenen ve 1000 yaşında olduğuna inanılan "insan olmayan" uzaylı cesetleri ilk kez ortaya çıktı. Meksikalı Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan'ın Peru'nun Cusco kentinde bulunan iki cesedi sunmasına izin verildi.

UFO hakikatçileri Mexico City'de ortaya çıkan benzersiz bir olayla sevindiler. Meksika'nın başkentinde gerçekleştirilen Meksika Kongresi'nde Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan'ın öncülüğünde, uzaylı olduğu iddia edilen iki ceset ortaya çıkarıldı. Cesetler resmi bir etkinlik ile gösterildi. Etkinliğe bilim insanları da ev sahipliği yaptı.

ekran-goruntusu-2023-09-13-121828.jpg

İki küçük "insan olmayan" ceset, herkesin görebilmesi için pencereli kutularda sergilendi. Peru'nun Cusco kentinde bulunan mumyalanmış küçük örneğin bin yıllık olduğuna inanılıyor.

Amerikalılar Güvenli Havacılık İcra Direktörü ve eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves de toplantıya katıldı. Maussan, yeminli olarak Meksika hükümeti üyelerine ve ABD'li yetkililere hitaben bulgularını açıkladı.

uzayli-reuters.jpg

UFO örneğinin yakın zamanda Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'nde (UNAM) incelendiğine dair güvence verdi. Burada bilim adamları radyokarbon tarihlemeyi kullanarak DNA kanıtları elde edebildiler.

Yeminli bir şekilde katılımcılara konuşan Maussan, "Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil... Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler" dedi.

ufo-reuters.jpg

3 PARMAKLI MUMYA

Maussan daha önce de Peru’da bulunan 5 mumyayı analiz etmiş ve el ve ayaklarında 3 parmak olan mumyaları “uzaylı” olarak tanımlamıştı. Fakat daha sonra Maussan’ın iddiası çürütülmüş ve mumyaların bir çocuğa ait olduğu belirtilmişti.

uzayli-reuters1.jpg

Kaynak: marca.com

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.