Ütü derdine son Bu yöntemlerle artık kıyafetleriniz kırışmayacak

Ütü derdine son Bu yöntemlerle artık kıyafetleriniz kırışmayacak
Ev işlerinde en çok ütüyü mü sevmiyorsunuz? O zaman sizlere birkaç basit yöntem söyleyeceğiz. Bunları yaptığınızda artık kıyafetleri ütüleme derdinden kurtulacaksınız...

Çamaşır makinesinden çıkan kıyafetlerin kırışıklıklarını önlemek için pratik yöntemler bulunuyor. İşte bu yöntemlerden bazıları:

BEYAZ SİRKE

Kıyafetlerinizi kırışıklıklardan kurtarmak ve beyazlatmak için oldukça etkili bir çözümdür. Sirkenin çamaşırlar için birçok faydası vardır. Sadece kırışıklıkları değil, renk solmalarını engeller ve ter lekelerini temizler.

BUZ YÖNTEMİ

Çamaşır kurutma makinenin içerisine iki küp buz atarsanız küpler makine içinde eriyip buharlaşacağı için kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olacak. Ütüyü kullanmadan önce kıyafetlerinizi banyoya asın ve sıcak bir duş alın. Böylece buhar, nüfuz edecek ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olacak.

HAVLU YÖNTEMİ

Düz bir zemine kıyafetleri serip ve üzerine hafif nemli bir havlu sererseniz kırışıklıkları azaltmış olacak. Bu yöntemle kıyafetleri gerin ve havluyu üzerine kurumaya bırakın. Havlu kuruduktan sonra kırışıklıklarında giderildiğini göreceksiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.