Kurum ve İmamoğlu arasında 650 bin konut tartışması Kurum'dan yanıt gecikmedi

Kurum ve İmamoğlu arasında 650 bin konut tartışması Kurum'dan yanıt gecikmedi
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar Meydanı’nda miting gerçekleştirdi. Mitingde Kurum, İmamoğlu'nun 650 bin konutu nasıl yapacaklarına dair açıklamasına yanıt verdi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar Meydanı’nda bir miting düzenledi. Mitinge, eski Tarım ve Orman Bakanı Mehdi Eker, Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve beraberindeki heyet de katıldı. Murat Kurum, mitingde şu açıklamalarda bulundu:

aw148198-01.jpg

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HER AY 2 BİN 500 TL DESTEK ÖDEMESİ"

"650 bin konutu ve 100 bin sosyal konutu bizler yapacağız. İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Yeni metro hatlarıyla, iki yakaya yapacağımız tünellerle, 250 bin araçlık otoparklarla, yeni çevre yollarıyla İstanbul’da ki trafik çilesini bitireceğiz. İstanbul’da ihtiyaç sahibi emeklerimize büyükşehirden her ay 2 bin 500 TL destek ödemesi yapacağız.”

KURUM'DAN İMAMOĞLU'NA 650 BİN KONUT YANITI

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul’da 650 bin konutu nasıl yapacağı sorusu üzerine Kurum'dan şöyle yanıt geldi:

“Sizin reklam bütçesine ayırdığınız kaynakları biz kentsel dönüşüme harcayacağız. Sizin kariyer inşa etmek için harcadığınız kaynakları, biz Bağcılar’ın yuvalarını inşa etmek için harcayacağız. Sizin sosyal medya trollerine harcadığınız paraları, biz İstanbulluların hizmetine harcayacağız. Sizin CHP’yi ele geçirmek için savurduğunuz kaynakları, biz İstanbul’un projelerinde kullanacağız.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.