Uğur Dündar'dan babalık iddialarına yanıt! Metin Akpınar'ın kızı ablamın babası ünlü gazeteci demişti

Uğur Dündar'dan babalık iddialarına yanıt! Metin Akpınar'ın kızı ablamın babası ünlü gazeteci demişti
Metin Akpınar'ın kızı olduğu iddia edilen Duygu Nebioğlu'dan ortalığı karıştıracak açıklama geldi. Ablasının babası o ünlü isim olduğunu iddia etti.

Sanat dünyasının tanınmış ismi Metin Akpınar'ın kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları, son zamanlarda gündeme bomba gibi düşmüştü.

MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEDİ

Nebioğlu'nun, Metin Akpınar'ın gerçekleri örtbas etmek istediğini iddia etmesi ve babasının kim olduğunu açıklamak için Müge Anlı'dan yardım istemesi, dikkatleri üzerine çekti. Ancak, Nebioğlu'nun bir başka iddiası daha ortaya atmasıyla olaylar daha da karmaşık bir hal aldı.

Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" demişti.

ekran-goruntusu-2024-04-16-081312.pngBu iddia üzerine gözler, Nebioğlu'nun bahsettiği gazeteci kim olduğuna çevrildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği belirtildi. Bu haberle birlikte, Metin Akpınar ve Dündar'ın yakın arkadaş oldukları ve aynı kadınla ilişki yaşadıkları iddiaları ortaya atıldı.

793919image1.jpgDNA TESTİ SONUÇLANDI

Uğur Dündar, iddialarla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak durumu netleştirdi. Dündar, dava açıldığını doğruladı ve mahkeme tarafından istenen DNA testi sonucunu paylaştı.

Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan test sonucunda 'Biyolojik Baba' olmadığını belirten Dündar, konunun kendisi için kapanmış olduğunu ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-04-16-080457.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.