Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesini buldu! Ümit Besen detayı kafaları karıştırdı

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesini buldu! Ümit Besen detayı kafaları karıştırdı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak amacıyla Müge Anlı ve ekibinden destek istedi. Bu istek üzerine Müge Anlı, Suphiye Orancı'yı Almanya'da tespit etti.

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktıktan sonra, Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğunu kanıtladı. Ardından annesini bulmak için Müge Anlı'ya katıldı.

Nebioğlu, annesiyle ilgili ilginç ayrıntıları paylaşarak gündeme geldi; bu ayrıntılardan biri de annesinin başka bir ünlü kişiyle ilişkisi olduğu iddiasıydı. Ancak bu iddialar kesin bir dille yalanlandı.

Müge Anlı'nın canlı yayınında Suphiye Orancı'ya Almanya'daki evinde ulaşıldı. Ancak Orancı, çocuklarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmak istemedi. Canlı yayında Nebioğlu ve ablasına yöneltilen sorular üzerine, Nebioğlu annesine güvendiğini belirtirken ablası Dilara ise farklı bir görüş belirtti.

metin-akppinarkjxdg.jpg

Müge Anlı, Nebioğlu'nun bahsettiği başka bir ünlü kişinin adını duyunca şaşırdı ve konuyu daha fazla açıklamadı. Ancak izleyicilerden gelen bir telefon, Dilara'nın babasının başka bir ünlü isim olduğunu iddia etti. Bu iddia üzerine Müge Anlı, şaşkınlığını dile getirdi ve konuyu daha fazla açıklamadı.

ÜMİT BESEN DETAYI

Bir iddiada daha bulunan Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi. Babam Metin Akpınar 'Tek gecelik ilişki' diyor ama Ümit Besen de ilişkiyi biliyor." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.