Türkiye'nin yüreği yandı '6 şehidimiz ile ilgili kahreden detay' ‘Şehit olursam bunu paylaşın’

Türkiye'nin yüreği yandı '6 şehidimiz ile ilgili kahreden detay' ‘Şehit olursam bunu paylaşın’
Türkiye'nin yüreği yandı '6 şehidimiz ile ilgili kahreden detay' ‘Şehit olursam bunu paylaşın’

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından saldırıda 3 askerimizin şehit olduğu, 4 askerimizin ise yaralandığını açıklanmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 askerimizin daha kurtarılamayarak toplam 6 kahraman askerimizin şehit olduğu belirtildi. MSB tarafından yapılan açıklamada saldırıda 7 teröristin ise etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 6 ile şehit ateşi düştü. Kahraman askerler ile ilgili kahreden detaylar ortaya çıktı.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

ekran-goruntusu-2023-12-23-110857.png

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Teğmen Ramazan Günay, şehit düştü. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Ramazan Günay'ın acı haberi, İzmir'in Buca ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde oturan annesi Firdes ve babası Ahmet Günay'a verildi. Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın cenazesinin memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verilecek.

ABİSİ DE SURİYE’DE GAZİ OLMUŞ

ekran-goruntusu-2023-12-23-110902.png

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın acı haberi, Denizli'nin Tavas ilçesi Yorga Mahallesi’nde yaşayan baba Ali ile anne Rabia Serinkan ve Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi eşi Çilem Serinkan’a verildi. Ayrıca Şehit düşen Mehmet Serinkan’ın ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın, 2016 yılında Suriye’de teröristlerle çıkan çatışmada gazi olduğu ortaya çıktı.

YENİ EVLENMİŞTİ EŞİ 3 AYLIK HAMİLEYDİ

ekran-goruntusu-2023-12-23-110906.png

Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın kahreden haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Seda Yazıcı, annesi Miyase ve kardeşlerine yetkililer tarafından verildi. Şehit Yazıcı’nın, 4 ay önce evlendiği ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi memleketi Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Telme köyünde defnedilecek.

TOKAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

ekran-goruntusu-2023-12-23-110911.png

Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın acı haberi, Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde yaşayan annesi Zahide ve babası Ahmet Karaca’ya verildi. 7 kardeş oldukları öğrenilen Yasin Karaca bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

aw104369-04.jpg

“ŞEHİT OLURSAM BUNU PAYLAŞIN”

ekran-goruntusu-2023-12-23-110914.png

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) kahreden haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin anne ve babasının Umre için Mekke'de oldukları ortaya çıktı. Geçen yıl göreve başlayan şehit Emre Taşkın'ın bir kardeşinin de TSK'da görevli olduğu belirtildi. Aslen Bingöl'ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya'nın Battalgazi ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak. Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın bir süre önce sosyal medya hesabında yayınladığı bir gönderide “şehit olursam bunu paylaşın” ifadesi ise yürekleri yaktı.

DAHA ÖNCE PENÇE KİLİT OPERASYONU’NDA YARALANMIŞ

ekran-goruntusu-2023-12-23-114353.png

Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun şehit haberi, Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Evli ve iki çocuk babası Erenoğlu'nun geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralandığı ve tedavisinin ardından yeniden görevine başladığı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.