Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na start verildi

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na start verildi
Antalya'nın Kemer ilçesinde 74 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3'üncü ayak yarışları sıralama turu yapıldı.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ilk gününde heyecan dolu sıralama turları gerçekleşti. Sporcular, lastik, kaya, ağaç ve beton engellerle dolu özel parkurda başlangıç pozisyonlarını belirlemek için mücadele ettiler. Yarışlara 61 enduro motosiklet sürücüsü ve 13 ATV sporcusu, bunların 3'ü kadın yarışçıydı.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) Başkanı Semih Özdemir, şampiyona hakkında bilgi vererek, Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye ATV Şampiyonası'nın son ayağında buluştuklarını ifade etti. Sıralama turunun, 3 kadın ve 13 ATV sporcusu olmak üzere toplamda 74 yarışçıyla gerçekleştiğini aktardı.

Yarın sabah saat 10.00'da Kuzdere Mahallesi'nde start alacak yarışlar, sporcuları 20 kilometrelik bir parkurda ağırlayacak. Sporcular, 4 tur boyunca yapay ve doğal engellerle mücadele ederek, bitiş çizgisine ulaşmak için ter dökecekler. Yarışın ardından düzenlenecek törenle dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.