Trafik kazasında hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobil ile belediye otobüsünün kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Mustafa Özşentürk son yolculuğuna uğurlandı.

Dün Eski İzmit-Kandıra yolu Yassıbağ mevkiinde meydana gelen kaza, oldukça üzücü bir tablo oluşturdu. 34 GMT 299 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Özşentürk, yolun kenarında biriken toprak yığınına çarpması sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen 41 AIG 543 plakalı belediye otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonucu sürücü Mustafa Özşentürk ile A.A. adlı bir yolcu otomobilde sıkıştı; aynı şekilde belediye otobüsü şoförü de yaralandı.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilerek Mustafa Özşentürk, A.A. ve belediye otobüsü şoförü hastanelere kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Özşentürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yolcunun sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Mustafa Özşentürk’ün cenazesi bugün ailesi tarafından alınarak, Başiskele ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan Barbaros Merkez Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Özşentürk, Karşıyaka mevkiinde defnedildi. Yunus ve Nalan Özşentürk çiftinin dört çocuğundan biri olan Mustafa Özşentürk'ün özel bir asansör firmasında çalıştığı öğrenildi. Kazanın, mesai bitimi sonrası evlerine dönen arkadaşlarını bırakırken gerçekleştiği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.