Türk gıda devi o ürünü tüm marketlerden toplatıyor 'Acil kodlu uyarı yapıldı'

Türk gıda devi o ürünü tüm marketlerden toplatıyor 'Acil kodlu uyarı yapıldı'
Türkiye’nin en ünlü gıda markaları arasında yer alan Sera markasının o ürünü acil kodu ile tüm marketlerden teker teker toplatılıyor.

Türkiye’nin en ünlü gıda üreticileri arasında yer alan ve Almaya başta olmak üzere 45 ülkeye ihracat yapan Sera markasının haşhaş ezmesi ürünü etiketinde yapılan büyük hata nedeniyle toplatılıyor.

sas.jpg

Şirketten geri toplatma kararına ilişkin yapılan açıklamada son kullanma tarihi 4 Nisan 2025 olan Sera Hashas Ezmesi ürününün etiketinde “fıstık alerjisi” uyarısı bulunmadığı gerekçesiyle toplatıldığı belirtildi.

sdasdasda.jpg

Şirketten yapılan uyarıda özellikle fıstık alerjisi bulunan kişilerin bu ürünü tüketmemesi tavsiyesinde bulunuldu. Ürünü satın alan müşterilerin fişe gerek olmadan ürünü iade ederek ücretlerini alabilecekleri açıklandı.

Geri toplatılan ürüne ait bilgiler:

Ürün: Sera Haşhaş tohumu ezmesi / Haşhaş Ezmesi

Gramaj: 350 g

Son Kullanma Tarihi: 4 Nisan 2025

Parti numarası: PN- 15214

SERA MARKASI HAKKINDA

1985 yılında Almanya’da kurulan Serafood markası Turquality programına kabul edilmiş bir Türk markası olarak ticari hayatına devam etmektedir. Aydın ve Manisa’da faaliyet gösteren iki fabrikasında üretim yapan ve Almanya’da lojistik üssü bulunan şirket Akdeniz lezzetleri onlarca ülkeye ihraç etmektedir

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.