Tuna Kaya ‘kemerleri bağlayın’ diyerek açıkladı ’12 ay sonra paranız yüzde 250 artacak’

Tuna Kaya ‘kemerleri bağlayın’ diyerek açıkladı ’12 ay sonra paranız yüzde 250 artacak’
Tuna Kaya o yatırım aracını işaret ederek 12 ayda yüzde 25 oranında artacağını belirtti.

Uzman isim Tuna Kaya o yatırım aracını işaret ederek 12 ayda yüzde 25 oranında artacağını açıkladı.

Ocak ayında kripto para yatırımcıların merakla beklediği ABD tarafında SEC 10 Ocak'ta piyasaların kapanış saatinden sonra “Spot BTC ETF" onay kararını açıklamasının ardından 3 ay sonra Bitcoin tarafında 69 bin dolar rekoru kırılarak 73 bin dolar seviyesine kadar geldi.

YÜZDE BİN KAZANDIRAN YATIRIM ARACI

2020 yılında 6 bin dolarda seyreden Bitcoin yüzde 1000 yaparak 64 bin dolar seviyesine kadar geldi. Bu noktada kripto paralar yatırımcısını 4 yılda çok para kazandırdığı görülüyor. Ancak bu süreçte tam tersi şekilde kaybedenlerde oldu.

altin-ve-dolar-derken-bu-kripto-para-parlamaya-hazir.jpeg

BİTCOİN’DE HALVİNG ETKİSİ

Kripto paralarda ödül yarılanması olarak bilinen ‘Halving’ durumu tamamlandı. Bunun ile beraber Bitcoin dolaşıma girişi azalacağı uzman isimler tarafından belirtiliyor. Bitcoin’lerin yaratılma hızının yüzde 50 azalması ile beraber talep oluşumu sonrası fiyatının yükselmesi ön görülüyor.

KAYA: 250 BİN DOLAR SEVİYESİNE GİDEBİLİR

Uzman isim Tuna Kaya ise kripto paralara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya, tarih vererek kripto paraların yüzde 250 artacağını söyledi. Kaya, “Her Halving sonrası ortalama 1 ila 1,5 yıllık süreçte Bitcoin kendisine yeni zirveler yaptı. Bitcoin sayısı günlük bazda yarıya düştü. Bu ölçekte de Bitcoin 64 bin dolar seviyelerinde halvinge girdi. Bunun üzerine yüzde 250 oranında yükseliş beklentim var. Bitcoin bizi 200 bin dolar seviyesi üzerine götürüyor. Kısacası Bitcoin bu halving sürecinde periyodik olarak 200.000 ila 250.000 dolar seviyesine gidebilir” dedi.

bitcoin.jpg

O TARİHTE REKOR KIRACAK

Sürecin ise 12 ile 18 ay arasında olacağını söyleyen Kaya, “Şu an itibariyle biz Nisan ayında bulunuyoruz. 2025 yılı Nisan Mayıs, Temmuz ve Ağustos ayında 200 bin seviyesini görebiliriz." ifadelerini kullandı. Kaya, altcoinlerde ise yükselişin 5 ile 10x arasında olabileceğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.