Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 4 - Pendikspor: 1

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 4 - Pendikspor: 1
Trendyol Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Galatasaray, kendi evinde Pendikspor ile yaptığı karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor ile karşılaştı ve sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrıldı. Maçın golleri, Mauro Icardi tarafından 35. dakikada, Abdülkerim Bardakcı'dan 40. dakikada, Dries Mertens'in 77. dakikada ve Kerem Aktürkoğlu'nun maçın son anlarında kaydedilen golüyle geldi. Pendikspor'un tek golü ise 85. dakikada Alpaslan Öztürk'ten geldi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 90'a yükseltirken, Pendikspor 30 puanda kaldı.

aw187270-02.jpg

Galatasaray'ın bu zaferi, üst üste kazanılan 14. galibiyet olarak kayıtlara geçti ve böylece takım, kendi rekorunu tekrar etmiş oldu. Hatayspor karşısında aldığı tek mağlubiyetle sınırlı kalan yenilmezlik serisini 21 maça çıkaran Galatasaray bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Takımın ilk golünü atan Mauro Icardi, golle birlikte Süper Lig'de 20 gol barajını aşan ilk yabancı oyuncu unvanını elde etti.

Galatasaray, Süper Lig'de kendi evinde 71 gün aradan sonra hafta sonu maçına çıktı. En son hafta sonu iç saha maçını 10 Şubat'ta RAMS Başakşehir ile oynayan ekip sonraki üç maçını hafta içi günlerde gerçekleştirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.