Terör propagandası yapan 5 şüpheli gözaltına alındı

Terör propagandası yapan 5 şüpheli gözaltına alındı
Batman'da, DEM Parti'nin seçim lokali açılışına katılan vatandaşlar ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve olaylarda 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Batman'da, DEM Parti'nin seçim lokali açılışı sonrasında yaşanan olaylarda 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Olaylar, Bağlar Mahallesi ile Pazaryeri Mahallelerinin kesiştiği noktada meydana geldi. DEM Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için burada seçim bürosu açtı.

Açılışın ardından yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerlerini devirerek yolu kapattı ve ateşe verdi. Bölgeye gelen polis ekipleri ve TOMA, gruba müdahale etti. Grup, polise taş atarak karşılık verdi ve terör örgütü lehine slogan attı. Polisin kovalamacası sonucu 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları sürerken, yol temizlenerek trafiğe açıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.