Tam 13 saniyede rekor üstüne rekor kırdı 'Takipçilerinin ağzı açık kaldı'

Tam 13 saniyede rekor üstüne rekor kırdı 'Takipçilerinin ağzı açık kaldı'
ABD'nin ülkenin kuzeybatısında yaşamını sürdüren ve ilginç rekor denemeleriyle tanınan bir fenomen, 13,64 saniyede bir litre limon suyunu içerek hem potansiyel bir dünya rekoru elde etti hem de takipçilerini ağzı açık bıraktı.

250'den fazla Dünya Rekorunu elinde bulunduran ve şu ana kadar 164 unvan elde eden David Rush isimli adam daha önce 1 litre (4,2 bardak) limon suyunu pipetle 16,5 saniyede en hızlı içen kişi unvanını da elde etti. Dişli bir rakip olan Alman rekortmen Andre Ortolf, limon suyunu 16 saniyede içerek unvanını geri kazanması neticesinde bu durum Rush'ın rekoru yeniden denemesine sebebiyet verdi.

''BU SEFER ŞANSIM BİR MİKTAR TERSİNE DÖNDÜ''
Bu demesinde 13.64 saniyelik bir süre Rush, "Bu deneyim hoş olmaktan çok uzaktı; hatta bu sefer şansım bir miktar tersine döndü." diye yazdı. "Yine de bir bakıma minnettarım. Muhtemelen iyileşmemi hızlandırdı."

183 REKOR GEREKİYOR
Rush'ın halen incelenip onaylanması gereken bu son girişimi, onu 165 eş zamanlı dünya rekoruna ulaştıracak. Dünyadaki en fazla rekoru elinde tutmayı hedefliyor ve bu hedef onun en az 183 rekora sahip olmasını gerektiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.