30 Mart burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'

30 Mart burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 30 Mart 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Koç muhtemelen özgür insanlarla ve yeni hislerle ilişkiler arayacaktır. Bu, fiziksel gücümüzü yeniden kazanmamız gereken bir an çünkü son haftalarda birçoğunun enerji eksikliği nedeniyle veya tedavilerin tamamlanması nedeniyle durmak zorunda kaldı. Aile içinde sembolik olabilecek durumları sorgulamayın. Çoğunlukla bilek güreşi yaptığınız bir ilişki aşkta ilgi çekici hale gelebilir; örneğin Akrep, Yay veya geçici Kova burcuyla.

BOĞA

Önemli bir hafta sonu yaklaşıyor, şu ana kadar başlatılan her şeyi küçük bir gözden geçirmek, unutulan bir şey var mı diye öğrenmekten zarar gelmez. Boğa burcunun en şanslıları değişime hazır olanlardır. Boğa burcunun değişime uyum sağlaması zordur, her şey yolunda giderken hiç değişmemesini isterler. Ancak hayatta ani değişimler kaçınılmazdır, artık eskisi gibi aynı şeyleri yapmak mümkün değildir.

İKİZLER

Aile düzeyinde geçen yıldan bu yana çok şey değişti ve uzun süredir devam eden hikayeler küçük ya da büyük yanlış anlamaların kaynağı oluyor. Değişken bir dönemde nasıl düşündüğünü, çalıştığını ve ders çalıştığını gerçekten bilmeyen bir insan, yalnız kalpleri cezbedebilir. Belli ki Haziran ayından itibaren bazı programlar artık aynı olmayacak. Bu akşam Paskalya'yı kiminle ve nasıl geçireceğinize karar vermediyseniz, muhtemelen ne yapacağınıza zaten karar vermiş olacaksınız. Etrafınızda karışıklık değil, huzur isteyeceksiniz.

YENGEÇ

Rolünüz tamamen gözden geçiriliyor. Belki son birkaç gündür fiziksel olarak en iyi durumda değilsiniz, Merkür'ün uyumsuzluğu iş ve mali durumlarla ilgili endişeleri ve çoğu zaman endişeleri beraberinde getiriyor; Bir dinlenme döneminin başlayacağını söylemiyorum ama düşünmek için kesinlikle bir duraklama olacak. Anlaşmaya varılıncaya kadar müzakerelerde bazı gecikmeler yaşandı. Daha fazla alanınız, hareket alanınız var ama sizin gibi düşünmeyenlerle çatışmanız gerekecek.

ASLAN

Bahar, aktivite söz konusu olduğunda bir sürprizi de beraberinde getiriyor ve Nisan ayı da bu açıdan dahil olmak için zaten faydalı bir ay. Belki de tüm masrafların karşılanması mümkün olmayacaktır; Az ya da çok başarıya götüren faktörler var, artık çekicilik eksik değil. Nisan ayında aşk tutkuya dönüşür.

BAŞAK

Başak burcunda doğanların beyinlerinin uyurken veya konuşmadıklarında bile sürekli çalıştığını unutmamak gerekir. Bu kısmen Merkür tarafından yönetilen burcun hatası olsa da bu dönemde yapılacak tercihlerin endişe verici olduğu da bir gerçek. Nisan ayına bakıldığında gökyüzü önemli koşullar yaratıyor, Jüpiter ilgi çekici olabilecek teklifleri teşvik ediyor. Adım atmadan önce iyice düşünen bir insansınız, Satürn karşıt açıdayken değişiklikler kaçınılmazdır. Gelecek yıllar için en fazla güvenliği sağlayacak çözümü aramalısınız.

TERAZİ

Şu anda sakin ve sakin kalmak için mümkün olan her şeyi yapmak en iyisidir. Bu baharın birkaç şüpheyle başlamış olması pek olası değil, ama umarım en kısa zamanda güzel sükunet geri gelir. Geleceğe olumlu bakın. Jüpiter haziran ayından itibaren olumlu olacak, şu andan itibaren zor ve yorucu durumlardan kaçınmalıyız, Merkür ve Güneş'in karşıt konumda olduğu göz önüne alındığında bu her zaman kolay olmayan bir yol, bu işlerin yürümediği anlamına gelmez, ancak işbirliklerinin yapılması gerektiği anlamına gelir.

AKREP

İlginç bir hafta sonu. Pazartesi günü, aşk doğasına ilişkin olanlar da dahil olmak üzere iyi cevaplar gelebilir ve kim bilir kaç Akrep doğumlu, bir anlık aradan sonra aşk oyununa geri dönmeye hazırdır; 23'ü civarında bir düşüş olduğunu unutmamak lazım, birkaç gün sonra toparlanma kesin. Bir iş sözleşmesi tamamlaması gerekenler için iyi; yazla ilgili projelerden zaten bahsediliyor. Nisan ilk yarıda çalışacak. Son zamanlarda çok fazla bağlılığın neden olduğu güçlü bir gerginlik hissi var.

YAY

Olumlu Güneş ve Merkür, tam da sizin sevdiğiniz gibi yenilikçi bir şekilde hareket eder; bu yüzden gerçek bir isyanın başladığını düşünebiliyorum, önemli olaylar oyunun kurallarını değiştiriyor. Yay, gezginin ruhunu kendi içinde taşır ve kim bilir belki de olağan ortamın dışında bir karşılaşma, bir yolculuk sayesinde daha fazlası da olabilir. Üstelik önümüzdeki birkaç gün daha fazla teması beraberinde getirecek. Aşkın kesinliğe ihtiyacı vardır, kesinlikle güçlü gerilim anlarına değil. Balık ve İkizler burcuna dikkat edin.

OĞLAK

Aşk önemlidir, uzun süredir devam eden ilişkiler istenirse veya ayrılıkta çok belirgin bir travma yaşanmamışsa toparlanabilir. Lehte olan gezegenler sayılamaz, Jüpiter, Uranüs, Satürn, Venüs yardımcı olur. Hoşgörüsüzlük elbette güçlüdür, bu sonuçta normaldir çünkü açıklığa kavuşturulacak, tanımlanacak çok şey var. Aşkın tatlı bir söze, bir tutam fazladan romantizme ihtiyacı vardır. Merkür karşıtlığında para sorunları, evle ilgili sorunlar, yardım veya ailedeki yaşlıların harcamaları hakkında konuşur. Dikkat, Nisan ortasına kadar yakın akrabalar arasında bile pek çok şeyin açıklığa kavuşturulması gerekecek.

KOVA

Şimdi doğan hikayeler haziran ayında başlıyor. Aklında bir proje olan herkes, kazanan bir fikirle yeniden başlayabilecek. Astrolojide başlangıçlar önemlidir. Artık Güneş ve Merkür aktif ve kurtuluş arzusu var. Eğer yakın zamanda sizi sevmeyen birini sevdiyseniz, devam edin, artık bunu düşünmeyin. Şimdi ortaya çıkan şeyler hayatınızı olumlu yönde değiştirebilir. Gününüze yeni bir yapı kazandırmaya çalışın; küçük ölçekte yeni bir gardırop, bir çalışma masası, bir bilgisayar veya düzeni bulmanıza yardımcı olacak bir şey satın almayı düşünebilirsiniz. Etrafınızda çok fazla kafa karışıklığı var.

BALIK

Burcun yöneticisi Neptün astrolojide rüyaları, şiiri ve sanatı temsil eder. Bu yüzden ara sıra dolaşmak zorunda kalıyorsunuz, acı gerçeklerle yetinmiyorsunuz. Sonuç olarak, sizi yükseklere uçurma gücüne sahip insanları ararsınız, artık aktif Mars ile artık aşkta gecikmeleri veya uygun cümleleri kabul etmeyeceksiniz. Paskalya'yı göz önünde bulundurarak sizi seven insanların kim olduğunu anlamalısınız, sadece melankoliye kapılmamaya çalışın, özellikle de geçen yıldan biri kayıpsa. Çok fazla göstermemeye çalışsanız bile hassas ve kararsız bir insansınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.