Taksici kaskıyla cama vuran motosiklet sürücüsünü vurdu

Taksici kaskıyla cama vuran motosiklet sürücüsünü vurdu
Antalya'da yaşanan olayda ticari taksi sürücüsü, yol verme tartışması sonucunda motosiklet sürücüsünü tabanca ile vurarak yaraladı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kaleiçi Barbaros Mahallesi Kocatepe Sokak üzerinde meydana geldi. Turistleri tarihi Kaleiçi bölgesine getiren 07 T 0261 plakalı ticari taksi sürücüsü Sinan N. (45), sokak üzerinde seyir halinde olan 07 BJU 729 plakalı motosikletin sürücüsü İsa K. (35) ile yol verme konusunda anlaşmazlık yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Ticari taksi sürücüsü, yaşanan kavga esnasında beylik tabancası ile motosiklet sürücüsünü karnına isabet eden iki kurşunla yaraladı. Olayın ardından acı içinde yerde yatan genç, çevredekiler tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kavga sırasında ticari taksinin sürücü kapısının camının da kırıldığı görüldü.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı genç, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde ticari taksi sürücüsünü gözaltına aldı ve tabancaya el koydu.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatmış durumda. Yaşanan bu üzücü olayın ardından soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.