Spor yapmadan belini incelten kürü paylaştı '1,5 litre suya 4 çay kaşığı'

Spor yapmadan belini incelten kürü paylaştı '1,5 litre suya 4 çay kaşığı'
Kilo vermek isteyen birçok vatandaş, son dönemlerde mide ameliyatlarını tercih ediyor. Peki alternatif tıpta bir çözümü var mı?

Kilo vermek isteyen birçok vatandaş, son dönemlerde mide ameliyatlarını tercih ediyor. Vücut kitle endeksi ameliyat olmaya uygun olmayan vatandaşlarsa zayıflama çayı gibi yöntemlere yöneliyor ancak uzmanlar bunun sağlıklı olmadığı konusunda vatandaşları uyarıyor. Zayıflama çayı olarak piyasada satılan ürünlerin, belli başlı sağlık sorunlarına yol açabileceği altı çizilirken, ürün güvenilirliğinden emin olunmadan bu tarz çayların kullanılmaması gerektiği de belirtiliyor.

ALTERNATİF TIP MUCİZESİ SİRKE

Alternatif tıp zayıflamak için başvurulan yöntemleri arasında yer alıyor. Sirkeyle yapılan zayıflama kürleri ise son dönemlerde sosyal medyada ön plana çıkıyor. Sirke, saç güzelliğinden, cilt lekelerine, ev temizliğinden, yemeklere kadar bir çok alanda kullanılıyor.

UZMANLAR UYARIYOR

Bu noktada ölçülü tüketiminin önemli olduğunun altını çizmek gerekiyor. Asidik bir yapıya sahip olduğu gerekçesiyle uzmanlar sirke kullanımında ölçülü davranmanın önemli olduğunu belirtiyor.

Sosyal medyada yayılan bir fenomen iddiasına göre günde bir bardak suyla seyreltilmiş elma sirkesi içmek yağ yakımanıza yardımcı oluyor. Ancak 237 ml'den fazla elma sirkesi tüketmenin ve bunu günlük rutininize dahil ederek her gün yapmanın kandaki potasyum seviyesinin düşmesine ve osteoporoza neden olabileceğini de unutmamak gerekiyor. Öte yandan Olası bir yan etki ile karşılaşmamak için bu tarz bir tüketimde mutlaka doktora danışmak gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.